OTKRIVENO ZNAČENJE BRESKVICINE TETOVAŽE IZNAD MEĐUNOŽJA: Ima jednog najopasnijih DEMONA na sebi, svi u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnik društvene mreže Iks otkrio simboliku Breskvicine tetovaže!

OTKRIVENO ZNAČENJE BRESKVICINE TETOVAŽE IZNAD MEĐUNOŽJA: Ima jednog najopasnijih DEMONA na sebi, svi u ŠOKU! (FOTO)

Foto: ATA Images, Društvene mreže

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica oglasila se nakon nastupa Irske na Evroviziji, koji je šokirao mnoge. Bambi Tag, izjašnjava se kao nebinarna osoba, a na sceni je izveo pravi ritual, koji su mnogi proglasili satanističkim.

- Želela sam da prećutim, ali ne mogu. Šta je, bre, ovo? Da li su ljudi normalni više? - prokomentarisala je Breskvica, koja je učestvovala na PZE, a pobeda joj je izmakla za dlaku.

Republika

Foto: Tanjug/AP, Printscreen/Youtube/Generacija Zed

Breskvica isprozivala Bambi Tag

Pevačicin komentar izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama, a mnogi su je razapeli i optužili da je licermerna. Podsećanja radi, Breskvicu su ranije optuživali da ima satanističke motive u spotovima i na slikama, a nekoliko korisnika društvene mreže Iks (Tviter) ju je podsetilo na ovo, kao i da ima tetovažu sa rogovima iznad međunožja.

Republika

Foto: Twitter.com, Društvene mreže

Komentar korisnika društvene mreže Iks na Breskvicinu tetovažu

Jedan korisnik podelio je Breskvicinu intimnu fotografiju na kojoj se vidi cela tetovaža, te otkrio njeno značenje.

- Ovo je Lilit. Mrzi ljude, ubija decu i zavodi muškarce. Kraljica k*rvi, prvi vampir i majka jedne vrste demonskih vojski. Donosi preljub, s*ksualne perverzije, požudu itd. Žena do pojasa, dok je dole majmun. Smatra se i sotoninom ženom - napisao je jedan korisnik društvene mreže Iks.

LILIT

Lilit (hebr. לִילִית) mesopotamski je ženski demon noći. Ona je prvobitno bila sumerski i vavilonski sukubus (demon koji uzima oblik žene i sa muškarcima ima polni odnos dok oni spavaju), koji je kasnije stopljen sa Lamashtu, demonom koji ubija mušku decu.

Lilit je demonska figura u judaističkoj mitologiji, navodno iskonski ženski `demon i alternativno prva Adamova žena. Pretpostavlja se da se ona pominje na biblijskom hebrejskom u Isaiji 34:14, a potom u kasnoj antici u mandejskom gnosticizmu i jevrejskim mitološkim izvorima od 500. godine naovamo. Lilit se pojavljuje u istoriolasu (inkantacije koje uključuju kratku mitsku priču) u različitim konceptima i lokalitetima koji je delimično opisuju. Ona se pominje u Vavilonskom Talmudu,u Knjizi Adama i Eve kao prva Adamova žena, a u zoharskom Levitskom zakonu 19a kao „vrela vatrena žena koja je prvo živela sa čovekom", piše Vikipedija.

U srednjem veku se pojavljuje ideja o Lilit kao prvoj Adamovoj ženi. U midrašu Alfabet Ben Sira (oko 10. veka) ona je Adamova prva žena u raju, koja je stvorena od prašine da bi njemu bila ravna. U Knjizi o Postanju 1:27 piše: „I stvori Bog čoveka po obličju Svojemu, po obličju Božijem stvori ga; muško i žensko stvori ih“ (pre opisa stvaranja Eve od Adamovog rebra u 2:22) Odavde neki izvode zaključak da je Lilit stvorena u istom trenutku kad i Adam.

Lilit je kasnije svojevoljno napustila Rajski vrt (Edenski vrt) odbijajući da se potčini Adamu i bila je zamenjena Evom.

Republika

Foto: Shutterstock

Lilit

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading