TRIJUMF VREDAN PLASMANA U VIŠI RANG: Sinđelić u derbiju prvenstva savladao sastav Strelišta i tako ga "izgurao" u baraž!

Autor:

Sport

13.06.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je odigran pred oko 500 gledalaca, u veoma dobroj atmosferi.

TRIJUMF VREDAN PLASMANA U VIŠI RANG: Sinđelić u derbiju prvenstva savladao sastav Strelišta i tako ga "izgurao" u baraž!

Foto: FK Sinđelić Grabovac

U okviru poslednjeg kola Međuopštinske lige Sever odigran je duel u kojem se direktno odlučivalo ko će u viši rang direktno, a ko će tu priliku tražiti kroz baraž. Sastav Sinđelića iz Grabovca je ugostio ekipu GFK Strelišta, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa treće pozicije, koju je držao sa 45 osvojenih bodova, dok je sastav Strelišta bio na drugom mestu sa dva boda više. 

Pred oko 500 gledalaca viđen je odličan meč u kojem je od prvog minuta domaći sastav "vodio glavnu reč" na terenu.

Dosta bolje su igrači Sinđelića ušli u utakmicu, kontrolisali su posed, stvarali su prilike, ali je u par navrata realizacija zatajila. Gosti su svoju igru opredelili da pre svega sačuvaju svoj gol, a da ukoliko se otvori šansa da se ugrozi rival, da se ista na pravi način iskoristi.

Ukoliko postoji najbolji trenutak za postizanje gola na meču, onda je to svakako par trenutaka pred odlazak na odmor. Andrej Božić je u 44. minutu savladao golmana Boška Petrovića, 1:0 za Sinđelić.

 

 

Posle desetominutne pauze krenuli su gosti ofanzivnije ka golu domaćina, trenutni rezultat im "nije igrao", pa su  pokušali da dođu do povoljnije situacije za njih.

Iskoristili su igrači tima iz Grabovca više prostora na polovini rivala i u 52. minutu su stigli do dupliranja prednosti, Mihajlo Stojković je pogodio za novu promenu rezultata, 2:0.

Izvršena je po jedna izmena posle drugog gola na obe strane, meč je polako ulazio u poslednjih pola sata igre, pa se taktika promenila.

Republika

Foto: FK Sinđelić Grabovac

U Grabovcu se voli fudbal

Igrao se 62. minut kada je u velikoj meri rešeno pitanje pobednika i ispostaviće se i direktnog putnika u viši rang. Đorđe Vasiljević je na veliku radost domaćih igrača i navijača zatresao mrežu rivala za velikih 3:0.

Pokušali su gosti do kraja meča da promene rezultat, ali je trener domaćih izmenama dodatno uneo kontrolu u utakmicu, i istu je mirno priveo kraju.

 

 

Sinđelić (Grabovac) - GFK Strelište 3:0 (1:0)

Sinđelić: Bjelica, MIlojević, Cvetković (od 73' Avramović), Dimić, Radovanović (od 62' Vojinović), Božić (od 53' Ivković), Milošević (od 73' Petrićević), Vasilijević, Stojković, Sinđelić, Milojević

GFK Strelište: Petrović, Milenković, Mirkailo, Todorović, Đorđević, Dajić, Ne. Timotijević, Ljuboja, Nedeljković, Jeremić (od 52' Ni. Timotijević), Stanojević

Iz redova Sinđelića su posle velikog trijumfa poručili:

- Želimo da se zahvalimo svim ljudima koji su došli da pruže podršku našim momcima u jako bitnoj utakmici. Pokazali smo da smo jedna velika porodica, da je atmosfera u ekipi fenomenalna i vratili smo naš FK Sinđelić na staze uspeha. Sve čestitke i upravi kluba koja je tim istim momcima obezbedila idealne uslove za treninge i utakmice. Idemo na zasluženi odmor. 

Ovim trijumfom sastav Sinđelića je preuzeo drugo mesto na tabeli i on će zajedno sa prvakom, Vinogradarom iz Crkvenca direktno ići u viši rang, dok će ekipa Strelišta imati priliku kroz baraž.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading