Revanš meč baraža za plasman u Beogradsku zonu, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

13.06.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokomotiva (Železnik) – Balkan (Mirijevo) (sreda, 14. jun, 17:00)

Republika

Posle prvog meča u baražu za popunu Beogradske zone, Balkan je u Mirijevu pobedio Lokomotivu iz Železnika sa minimalnih 1:0 i korak je bliži višem rangu. Strelac pobedonosnog gola u prvom meču bio je Uroš Dimitrijević u 71. minutu, ali odluka će pasti u drugom meču.

Republika

Lokomotiva je ove sezone bila član Beogradske zone, ali je završila na 13. mestu, sa bodom manje od Boleča i Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga, pa je morala u baraž za opstanak u ovom rangu. S druge strane, Balkan je igrao A grupu Prve Beogradske lige i završio na drugom mestu sa dva boda manje od Umke, ali je u sezoni pretrpeo samo jedan poraz uz 18 pobeda i sedam nerešenih ishoda.

 

 

Iako tim iz nižeg ranga, Balkan je trijumfalno započeo ovaj baraž, ali moraće da odoli napadima domaćeg tima iz višeg ranga koji želi da igra u Beogradskoj zoni i sledeće sezone.

U sredu, 14. juna od 17:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite revanš meč baraža za plasman u Beogradsku zonu, između Lokomotive iz Železnika i Balkana iz Mirijeva.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading