IMPRESIVNA SERIJA ŠAMPIONA JE PREKINUTA: Klub iz Moravca je pokazao da će se o njemu u budućnosti tek čuti!

Autor:

Sport

13.06.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Revija lepih poteza i golova završena pobedom Mladosti nad ekipom Poleta.

IMPRESIVNA SERIJA ŠAMPIONA JE PREKINUTA: Klub iz Moravca je pokazao da će se o njemu u budućnosti tek čuti!

Foto: FK Mladost 1955 Moravac

U okviru 25. kola Opštinske lige Aleksinac sastav Poleta iz Vitoševca ugostio je ekipu Mladosti 1955 iz Moravca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 5:3.

Republika

Sastav iz Vitoševca je u prošlom kolu osigurao šampionski pehar i sledeće sezone će se takmičiti u Nišavskoj okružnoj ligi, dok je ekipa Mladosti sa osvojenih 32 bodova bila na deobi petog mesta u ligi.

Utakmica bez rezultatskog značaja za oba sastava krenula je otvoreno, napadački, igralo se na gol više od samog starta.

I pored velikog broja prilika na obe strane, prva promena rezultata viđena je u 31. minutu kada je Marko Milošević zatresao mrežu golmana Poleta, 1:0 za goste.

Samo četiri minuta kasnije ekipa Mladosti je uvećala svoju prednost, Đorđe Ristić je savladao golmana Šljivića, 2:0.

Do kraja prvog dela igre beležimo par šansi na obe strane, ali se na odmor otišlo rezultatom koji je postavljen u 35. minutu.

Nisu se predali domaći igrači posle dva gola zaostatka, i pored toga što su već obezbedili viši rang, nalazili su se u seriji od 19 trijumfa, koju nisu hteli da prekinu.

Posle samo šest minuta igre u nastavku preko Milana Nenezića smanjuju domaćini zaostatak, 2:1.

Ubrzo su viđena još dva polaska sa centra. Milošević je prednost od dva gola razlike vratio u 55. minutu na stranu Mladosti, ali je samo minut kasnije Nenezić svojim drugim golom postavio rezultat na 3:2 za goste.

U sledećih 15 minuta publika je imala prilike da vidi šanse ispred golmana na obe strane, ali se u 67. minutu zatresla po četvrti put na meču mreža domaćeg tima. Mladen Smiljković je pogodio za 4:2 za goste.

Konačan rezultat meča postavio je Milošević u 71. minutu kada je odličnu partiju u Vitoševcu krunisao i svojim het-trikom, 5:2 za veliku pobedu Mladosti i nastavak serije odličnih prolećnih rezultata.

Polet (Vitoševac) - Mladost 1955 (Moravac) 2:5 (0:2)

Polet: Šljivić, Rajić, Simonović, Simić, Kuzmanović, Živković, Nikolić, Popović, Veljković, Nikolovski, Nenezić

Mladost 1955: Milenković, Pejković, Stević (od 81' Kostić), Smiljković, Arsić, Živkoviž, Milošević, Đorđević, Ristić, Stanojković (od 65' N. Petrović), D. Petrović (od 65' Didić) 

Iz redova Mladosti su posle meča poručili:

- Zadovoljni smo što odlazimo sa još jednog teškog gostovanja ove sezone sa sva tri boda, serija bez poraza je nastavljena. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo i ekipi Poleta na lepom prijemu i dočeku našeg tima, takođe i na fer i korektnoj utakmici i želimo im sve najbolje u višem rangu. 

U sledećem, ujedno i poslednjem kolu za ovu sezonu, sastav Mladosti dočekuje Borac (Trnjane), dok Polet zatvara epizodu u opštinskom rangu protiv Rutevca na gostovanju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading