RUSNA TRIJUMFOM STAVILA TAČKU NA SEZONU: Pobeda nakon preokreta savladala goste iz Taskovića!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.06.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda pobedom okončala ovosezonsko takmičenje.

RUSNA TRIJUMFOM STAVILA TAČKU NA SEZONU: Pobeda nakon preokreta savladala goste iz Taskovića!

Foto: FK Pobeda Rusna

Takmičenje u okviru Nišavske okružne lige za sezonu 2022/23 je okončano. Još od ranije je poznato da će ekipa Zemljoradnika iz Balajnca od jeseni krenuti u takmičenje u okviru višeg ranga takmičenja, Zoni Centar, dok će Mladost iz Zaplanjske Toponice morati da se preseli u niži stepen takmičenja.

 

Jadan od zanimljivijih susreta poslednje takmičarske runde, odigran je u Rusni gde je domaća Pobeda dočekala ekipu Taskovića i nakon velike borbe dve ekipe koje zauzimaju poziciju u sredini tabele, domaćin je nakon rezultatskog preokreta uspeo da upiše tri boda.

Pogotkom Dejana Krstića na isteku pola sata igre, gosti stižu do rezultatske prednosti, ali je domaćin do odlaska na odmor uspeo da stigne do poravnanja rezultata. Mrežu golmana Vladimira Stamenkovića u 45. minutu zatresao je Aleksandar Ilić.

U nastavku susreta golova nije bilo sve do 78. minuta kada je Ilija Tasić doneo rezultatsku prednost na stranu domaćeg sastava, a ujedno je time postavljen i konačan rezultat ovog susreta kojim je ekipa Pobede sezonu okončala sa tri boda, zabeleživši deseti prvenstveni trijumf u sezoni 2022/23.

Republika

Foto: FK Pobeda Rusna

Navijači su uvek uz svoj tim

 

- Nišavska okružna liga, 30. kolo:

Pobeda (Rusna) - Taskovići (Taskovići) 2:1 (1:1)

Stadion: u Rusni

Sudija: Branimir Radovanović (Paraćin)

Strelci: Al. Ilić 45, I. Tasić 78; D. Krstić 31

Žuti kartoni: I. Tasić (Pobeda); M. Jovanović, D. Krstić (Taskovići)

Pobeda (Rusna): N. Pešić, An. Ilić, Mitić (D. Pešić), Stamenković, Al. Ilić, D. Đorđević (V. Đorđević), Tasić, S. Dimitrijvić, D. Dimitrijvić (Stefanović), Stojanović (Ignjtović), Vasić.

Taskovići (Taskovići): V. Stamenković, Veljković, Milošević, Ristić, Jovanović, Damnjanović, L. Stamenković, Krstić, Stojčević, Zdravković (Korolija), Đorđević.

Sportski kolektiv iz Rusne takmičenje završava na desetoj poziciji na tabeli sa ukupno 36 osvojenih bodova, dok se ekipa Taskovića nalazi stepenicu više sa četiri boda više na kontu.

Sada sledi letnja pauza, a novi šampionat u okviru Nišavske okružne lige startovaće polovinom meseca avgusta 2023. godine.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading