POSETA ŠAMPIONA: Trener Crvene zvezde stiže u Smederevo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.06.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rad sa mlađim kategorijama je najvažniji.

POSETA ŠAMPIONA: Trener Crvene zvezde stiže u Smederevo!

Foto: FK Godomin Smederevo

Mlađe kategorije smederevskog kluba

Fudbaleri GFK Godomina iz Smedereva sezonu 2022/23 u okviru Prve gradske lige Smederevo okončali su na sedmoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, pet remija i osam poraza.

 

Međutim, pored ostvarenja seniorskog pogona, klub veliku pažnju poklanja radu sa mlađim kategorijama, a u tom cilju organizovana je poseta eminentnog stručnjaka iz redova srpskog fudbalskog šampiona.

Foto: FK Crvena zvezda

Predrag Jovanović trener mlađih kategorija FK Crvena zvezda

 

Naime, u sredu 14. juna treningu mlađih kategorija GFK Godomina prisustvovaće i trener mlađih kategorija Crvene zvezde, Predrag Jovanović koji će svojim velikim iskustvom u radu sa najmlađima zasigurno svojim savetima pomoći trenerima smederevskog kluba.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda - generacija 2014.

 

Da podsetimo, Predrag Jovanović je trener u fudbalskoj školi Crvene zvezde i trenutno radi sa mališanim 2014. godišta koji u svojoj starosnoj kategoriji redom ostvaruju zapažene rezultate na fudbalskom terenu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading