VREDAN JUBILEJ: Sportski kolektiv iz Krupnja proslavlja četiri decenije postojanja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.06.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obeležavanja značajnog jubileja.

VREDAN JUBILEJ: Sportski kolektiv iz Krupnja proslavlja četiri decenije postojanja! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Stolice Krupanj

Fudbaslki klub Stolice iz Krupnja, kolo pre kraja ovosezonskog takmičenja u okviru Opštinske lige Loznica, zauzima sedmu poziciju na tabeli sa ukupno 51 osvojenim bodom.

 

U ovom momentu zabeležili su skor od 16 pobeda, tri remija i deset poraza, a predstojećeg vikenda, eventualnim trijumfom u protiv Respekta imaju mogućnost i da napreduju u okviru lozničkog opštinskog fudbalskog ranga.

Ovih dana u Krupnju vlada svečana atmosfera, s obzirom da ekipa Stolica proslavlja veliki jubilej, četiri decenije postojanja. 

Navedeni sportski kolektiv osnovan je sada več davne 1983. godine, a svoj najveći uspeh ostvario je u sezoni 1998/99 kada se takmičio u okviru zonskog ranga takmičenja.

Krajem druge decenije XXI veka ekipa Stolica je prestala sa radom, da bi se klub nakon tri godine, u sezoni 2021/22 reaktivirao i od tada se takmiči u okviru Opštinske lige Loznica.

 

Kao što je već rečeno, u aktuelnoj 2022/23 sezoni zabeleženi su zapaženi rezultati, a ukoliko klub nastavi sa svakodnevnim napretkom, uskoro ga možemo očekivati i u međuopštinskom fudbalskom rangu takmičenja.

Prethodnog vikenda Stolice su ubedljivo slavile u Brezjaku gde su ekipu Mladosti savladali rezultatom 4:0, a u poslednjoj takmičarskoj rundi u aktuelnoj sezoni, u subotu 17. juna dočekuju gradskog rivala, ekipu Respekta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading