NAVIJAČI NAPUNILI TRIBINE U LAJKOVCU: Publika je imala šta da vidi, odlična partija Železničara i Vrelo Sporta - gosti su na kraju proslavili novi trijumf!

Autor:

Sport

13.06.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slika sa početka meča, prilikom izlaska igrača na teren je priča za sebe!

NAVIJAČI NAPUNILI TRIBINE U LAJKOVCU: Publika je imala šta da vidi, odlična partija Železničara i Vrelo Sporta - gosti su na kraju proslavili novi trijumf!

Foto: FK Vrelo Sport

U poslednjem kolu Kolubarsko-mačvanske zone sastav Železničara iz Lajkovca ugostio je ekipu Vrelo Sporta, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina minimalnim rezultatom.

Republika

Gosti su na ovaj susret došli sa titulom šampiona lige, koju su osvojili još pre četiri takmičarska vikenda i sledeće sezone će se takmičiti u Srpskoj ligi Zapad, dok je ekipa Železničara sa 37 osvojenih bodova držala četvrto mesto na tabeli.

Na odlično pripremljenom terenu, u perfketnim uslovima za igru i pred oko 350 gledalaca na stadionu Železničara u Lajkovcu viđen je odličan meč, duel dve dobre ekipe iz samog vrha tabele. 

Već posle sedam minuta igre publika je imala prilike da vidi prvi gol na meču. Zoran Radojičić je zatresao mrežu mladog golmana Železničara, Simića, 1:0 za goste.

Samo pet minuta kasnije domaćin "uzvraća udarac" na drugoj strani, Dragan Tomić postiže izjednačujući pogodak. 

Republika

Foto: FK Vrelo Sport

Fenomenalna slika prilikom izlaska igrača na teren

Dva gola u uvodnih 15 minuta meča obično znače da navijače očekuje prava goleada, ali to nije bio slučaj na stadionu u Lajkovcu. Do odlaska na odmor jedina stavka upisana u sudijskoj beležnici bio je žuti karton u koloni domaćina.

Na startu drugog dela u taboru šampiona izvršene su dve izmene, dok su domaći meč nastavili sa startnih 11. 

Na 15 minuta do kraja meča viđen je treći gol na utakmici, Radojičić je doveo opet sastav Vrela u prednost, 2:1.

Pokušao je trener Železničara, Žarko Anđić izmenama da unese svežinu koje bi dovele do promene rezultata, ali mu to ovoga puta nije pošlo za rukom.

Gosti su 87. minutu ostali sa 10 igrača u polju zbog direktnog crvenog kartona koji je pokazan Urošu Rakiću, ali domaći sastav, brojčanu nadmoć nije imao vremena da iskoristi.

Železničar (Lajkovac) - Vrelo Sport 1:2 (1:1)

Železničar: Simić, Filipović, Ma. Pavlović (od 80' Gavrilović), Sofronić, Gajić (od 74' Mićić), Marinković (od 88' Živanović), Šalipur, Spasojević, Mi. Pavlović, Tomić, Simeunović

Vrelo Sport: Lj. Rakić, Simić, U. Rakić, Đokić, Matić, Obradović (od 46' Đurić), Branković (od 90' Leontijević), Đurđević (od 60' Milošević), Kojić (od 43' Stojaković), Sajić, Radojičić (od 90' Mijatović)

Iz redova Vrela Sporta su posle meča poručili:

- Domaćinu hvala puno na izuzetnom dočeku, pokazali su se kao sjajni domaćini i još jednom su opravdali ime tako slavnog kluba. Hvala im na fer i korektnoj igri i želimo im da se već sledeće sezone nađu na našem mestu i vrate u Srpsku ligu gde im je i mesto. Našim momcima poželećemo da lepo provedu odmor sa njihovim porodicima i da se što bolje spreme za sledeću takmičarsku godinu koja je istorijska za naš sportski kolektiv. 

Ovim trijumfom sastav Vrelo Sporta je sezonu završio na prvom mestu u ligi, sa čak 20 bodova više u odnosu na prvog pratioca, dok je ekipa Železničara ostala na četvrtoj poziciji na tabeli.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading