GOLEADA ZA KRAJ: Igrači Planinca su do vrha napunili mrežu Vojvodine! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

14.06.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izboren je istorijski plasman u viši rang, posle skoro 40 godina!

GOLEADA ZA KRAJ: Igrači Planinca su do vrha napunili mrežu Vojvodine! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Planinac Rivica

Poslednje kolo Opštinske lige Inđija-Stara Pazova donelo nam je odgovor na pitanje ko će u svoje vitrine doneti šampionski pehar, koji će mu obezbediti i plasman u Međuopštinsku ligu Srem.

Republika

Ekipa Planinca (Rivica) ugostila je sastav Vojvodine iz Neradina, domaćin je držao prvo mesto na tabeli, sa jednim bodom prednosti u odnosu na Dunav (Novi Slankamen), koji je dočekao Slogu iz Krnješevca. Dva prvoplasirana tima su "pojurila" trijumf vredan šampionske titule i plasmana u viši rang.

Domaći sastav je od prvog minuta maksimalno ozbiljno pristupio ovom meču, ali su i gosti odličnom postavkom uspevali da se odbrane od naleta rivala.

Pokušavali su igrači Planinca ofanzivnom sa svih strana, ali su do prvog gola na meču stigli "sa kreča", na isteku pola sata igre. Odgovornost je na sebe preuzeo Nikola Erkanović, čiji je udarac na radost domaćih fudbalera i navijača završio iza leđa golmana Marjanovića, 1:0.

I pored vođstva, domaći igrači se nisu zaustavili, nastavili su sa atacima ka golu rivala kako bi njihov otpor u potpunosti slomili, ali su se gosti držali.

Novi pogodak u mreži Vojvodine viđen je pred sam odlazak na odmor, Erkanović je po drugi put upisao svoje ime na listu strelaca, 2:0.

U uvodnih 15 minuta nastavka lider na tabeli je u potpunosti slomio otpor rivala i sa pet brzih golova je "overio" šampionski pehar. Na isteku sat vremena igre rezultat je glasio 7:0 u korist domaćeg tima.

Iskoristio je četiri izmene trener domaćih, dobili su priliku igrači sa klupe i isti su šansu da se pokažu odlično iskoristili. Do kraja meča mreža tima iz Neradina se tresla još četiri puta, pa je Planinac slavio ubedljivo rezultatom 11:0.

 

 

Planinac (Rivica) - Vojvodina (Neradin) 11:0 (2:0)

Strelci: Erakanović 29', 45'; Šovljanski 50'; Doroslovački 52'; Basara 55', 57'; Popović 61', 83'; Šabić 67'; Živančević 79' i Petrović 86'

Planinac: Kuhar, Dragičević (od 57' Trivunović), Živančević, Petrović, Ilić, Šovljanski (od 57' Jovanović), Doroslovački (od 57' Šabić), Ćirić, Popović, Eraknović (od 57' Vlaisavljević), Basara

Vojvodina: Marjanović, Mandić, G. Lukić, A. Lukić, Vojnović, Trivunović, Jurišić, Avramović, Kolopić, Rašković, Vasić 

Ovim trijumfmom Planinac je posle više od 40 godina izborio plasman u viši rang i time je ispisao nove stranice svoje skorije istorije. Prednost u odnosu na prvog pratioca jeste samo jedan bod, ali je ekipa u završnici sezone prikazala najbolje partije, što je dovelo do serije od osam vezanih trijumfa.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading