NEVEROVATNA ATMOSFERA U ADAŠEVCIMA: Minimalni trijumf Krušedolaca protiv Graničara u prvom meču baraža!

Autor:

Sport

13.06.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve pohvale domaćinu za organizaciju same utakmice, kao i svim prisutnim navijačima, koji su meč ispratili u rekordnom broju.

NEVEROVATNA ATMOSFERA U ADAŠEVCIMA: Minimalni trijumf Krušedolaca protiv Graničara u prvom meču baraža!

Foto: FK Krušedol

Proteklog vikenda odigran je prvi meč baraža za popunu Sremske lige, dve drugoplasirane ekipe u svojim grupama Međuopštinske lige su dobile šansu da u direktnom okršaju odluče u putniku u viši rang.

Republika

Na stadionu u Adaševcima ekipa Graničara ugostila je sastav Krušedola, utakmica je odigrana pred rekordnim brojem gledalaca, po nekim brojanjima, oko 1600 navijača je bilo prisutno.

Klasično odmeravanje snaga na ovom susretu se "odužilo", kako je vreme odmicalo igrači oba tima su pokušali da ugroze gol rivala, nešto ozbiljnije prilike imali su domaći, ali prave završnice nije bilo u njihovim akcijama.

Prvi gol viđen je u 38. minutu kada je Pavkov izveo korner, lopta je preletela sve igrače u kaznenom prostoru Graničara, stigla je do Plećaša koji je odlično uputio do Nemanje Distla, koji je šalje u mrežu, 1:0 za Krušedolce. 

Do kraja prvog dela meča promene rezultata nije bilo, pokušali su domaći igrači da na odmor odu sa "iksom", ali u tome nisu uspeli.

Od prvog minuta nastavka domaći tim je zaigrao ofanzivno, i već posle dva mintua igre su imali možda i najbolju priliku za izjednačenje. Udarac ka golu Bagaša je od stative stigao do njegovo saigrača koji je imao prazan gol ispred sebe, ali je Karaš velikom požrtvovanošću uspeo da spreči siguran pogodak za protivnika.

Zaigrali su igrači Graničara dosta ofanzivnije, imali su loptu u svom posedu i kreirali su dosta prilika pred golom rivala, ali je postavka fudbalera Krušedola bila zaista odlična.

Pokušao je trener domaćih, Miloš Derajić, izmenama da unese određenu svežinu u redove svog tima kako bi stigao do povoljnijeg rezultata pred revanš u Krušedolu, ali mu to nije pošlo za rukom.

Graničar (Adaševci) - Krušedol 0:1 (0:1)

Graničar: Kukulj, Utvić, Mil. Opojevlić, Vasiljević (od 81' Smiljanić), Veteha, Narandžić (od 46' Andriška), Starčević (od 72' Mir. Opojevlić), Malić, Mirčetić, Šuša, Mijanović

Krušedol: Bagaš, Petrović, Pavkov, Jelković, Distl, Karas, Klajić, Plećaš, Radaković (od 88' Grublješić), Radulović (od 57' Marčetić), Kulja (od 93' Curković)

U prelepom ambijentu, pred velikim brojem gledalaca odigran je pravi muški meč, u kojem su gosti nakon vođstva znalački održali prednost na svojoj strani. Odlučujućih 90 minuta za plasman u viši rang na programu su u nedelju, 18. juna kada će se isti timovi sastati u Krušedolu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading