"PRVO POLUVREME" JE GOTOVO: BSK slavio u prvom meču baraža, Slavija pred svojim navijačima juri preokret!

Autor:

Sport

13.06.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra dobijamo putnika u viši rang.

"PRVO POLUVREME" JE GOTOVO: BSK slavio u prvom meču baraža, Slavija pred svojim navijačima juri preokret!

Foto: FK BSK Bački Brestovac

Proteklog vikenda na programu je bio meč baraža za popunu PFL-a Sombor u kojem su se sastavi BSK iz Bačkog Brestovca i ekipa Slavije (Pivnice). 

Republika

Sastav Slavije je baraž za viši rang izborio kao drugoplasirani tim Opštinske lige Bačka Palanka, dok je tim BSK-a na završio sezonu na istoj poziciji, ali u MFL-u Sombor (1. razred).

Prednost domaćeg terena u prvom meču sastav BSK-a je "iskoristio" na pravi način, na stadionu u Bačkog Brestovcu okupilo se oko 250 gledalaca.

Ulog na ovom meču je bio veliki, plasman u viši rang je "velika stvar", pa je samim tim i taktika oba tima bila na visokom nivou. Tokom prvih 45 minuta mreže su ostale netaknute.

Za vreme pauze trener gostiju je odlučio da izvrši jednu izmenu, dok je posle samo dva minuta igre u nastavku i u redovima BSK-a izvršena promena, ali prinudna. Radivoje Stanković je doživeo težu povredu kolena, i njega je zamenio Marko Medić.

Na isteku 58. minuta viđen je prvi gol, na radost domaćih igrača i navijača, lopta je završila u mreži Slavije. Petar Agbaba je savladao golmana Plemića za vođstvo BSK-a.

Od prvog gola, postavka oba tima se u velikoj meri promenila, gosti su jurili rezultat kako bi meč pred svojim navijačima dočekali u što povoljnijoj situaciji, dok su domaći pametnom igrom sve njihove napade odbijali.

Konačan rezultat baraž duela postavljen je u 84. minutu kada je rezervista Medić povosio prednost BSK-a na 2:0.

BSK (Bački Brestovac) - Slavija (Pivnice) 2:0 (0:0)

BSK: Lagundžin, Đurđević, Divljak, Božić, Radaković, Zelenović, Agbaba, Korać (od 90' Đurđević), D. Stanković (od 65' S. Stanković), R. Stanković (od 48' Medić), Beljanski

Slavija: Plemić, Babić (od 90' Benka), Mil. Grnja, Vujičić, Zaskalicki, Mar. Grnja, Kuchta (od 46' Bosnić), Petrović, Sekeruš (od 77' Pejić), Kirti (od 89' Trifunović), Đurić (od 90' Belehradski)

Revanš baraža na programu je 14. juna u Pivnicama gde će ekipa Slavije juriti dva gola zastatka iz prvog meča, dok je BSK na dobrom putu da izbori promociju u viši rang.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading