ŠAMPIONSKI PLES VINOGRADARA: Titula je proslavljena na pravi način, navijači su ponosni na svoj klub! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.06.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karnevalski vikend u Crkvencu!

ŠAMPIONSKI PLES VINOGRADARA: Titula je proslavljena na pravi način, navijači su ponosni na svoj klub! (VIDEO)

Foto: FK Vinogradar Crkvenac

U okviru poslednjeg kola Međuopštinske lige Sever sastav Vinogradara iz Crkvenca ugostio je ekipu Slobode iz Šuljkovca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 6:1.

Republika

Tim iz Crkvenca je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije koju su držali sa 48 osvojenih bodova, jedan više u odnosu na prvog pratioca, dok je ekipa Slobode sa 10 bodova manje bila na četvrtom mestu. 

Sastav Vinogradara je nešto slabijim rezultatima u poslednje vreme dopustio timovima da se približe prvoj poziciji, pa su u poslednje kolo ušli sa imperativom pobede, kako bi osigurali šampionsku titulu.

Gostujući sastav je na ovaj meč došao u oslabljenom sastavu i već od prvog minuta se videlo da će ovaj duel biti "jednosmerna ulica".

 

 

Na isteku 15. minuta igre Željko Krstić je savladao golmana Radulovića, 1:0 za Vinogradar. Odmah u sledećem ozbiljnijem napadu domaći preko Veljka Petrovića dupliraju svoju prednost.

Do kraja poluvremena igrači Vinogradara su pokušavali da u potpunosti slome otpor rivala, ali su se gosti odlično branili.

U drugom poluvremenu publika je imala prilike da vidi čak sedam golova. Raspucali su se domaći fudbaleri, a posebno se istakao Veljko Petrović koji je na ovom meču čak četiri puta upisao svoje ime na listu strelaca.

Za Vinogradar su još pogađali Stefan Marjanović i njegov imenjak Matić, koji je ulaskom sa klupe "isporučio" dva pogotka. Počasni gol za goste postigao je Nikola Milenković u 66. minutu. 

Pred oko 160 gledalca ekipa Vinogradara je trijumfom osigurala šampionski pehar, koji takođe i donosi plasman u Pomoravsku okružnu ligu za sledeću sezonu. Domaćin je na ovom meču slavio rezultatom 8:1.

 

 

Vinogradar (Crkvenac) - Sloboda (Šuljkovac) 8:1 (2:0)

Vinogradar: Panić, Nečković (od 67' Todorović), Mirković, I. Matić, Nićiforović, Katić, Đorđević, Stolić (od 72' Jovanović), Petrović, Marjanović, Krstić (od 53' S. Matić)

Sloboda: Radulović, Milićević, Ristić, L. Matejić, Milenković, M. Matejić, Avramović, Filipović, Stanojević

Pored tima iz Crkvenca direktan plasman u viši rang izborio je i Sinđelić iz Grabovca, dok će sastav GFK Strelišta tu priliku kao trećeplasirani sastav u ligi tražiti kroz baraž.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading