MERKURXTIP „SA TERENA“: Sportski kolektiv za ponos mesta!

Autor:

Sport

14.06.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz priču o klubu proveo nas je član Upravnog odbora Jovan Ćulum.

 

Republika

U sklopu promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip vam donosi emisiju kratkog formata pod nazivom „Sa terena“, koja će, putujući po Srbiji, predstavljati klubove iz nižih liga. Marko Grbić neprestano šparta Srbijom i prikazuje pravo lice „malih“ klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

Republika

Iz epizode u epizodu imamo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a 35. epizoda donesi priču o Fudbalskom klubu Borac iz Šajkaša, članu Srpske lige – grupa Vojvodina. Ove sezone, Borac je pokazao mnogo toga dobrog i u samom je vrhu, odmah iza Tekstilca iz Odžaka koji će u viši rang.

Ovaj kolektiv je jedan od onih o kom nema loših priča, uvek se sve u klubu vodilo domaćinski i uvek se trudilo da se iz godine u godinu uslovi za rad poboljšaju, a sve kroz ulaganje u infrastrukturu. Sada je u Šajkašu lepa tribina koja će uskoro dobiti i finalno sređivanje u vidu klupskih prostorija i svlačionica.

Kroz priču o klubu proveo nas je član Upravnog odbora Jovan Ćulum, a videćete iz prve ruke kako izgleda trofejna sala, sve uslove u sportskom centru, kao i čuti priču od osnivanja koje će uskoro, 2025. godine, obeležiti jubilej 100 godina postojanja.

Renesansa šajkaškog fudbala je u toku i sada beleže najbolje rezultate od osnivanja, a najviše zahvaljujući mr Draganu Božiću, glavnom finansijeru, privredniku i predsedniku Opštine koji je veliki zaljubljenik u fudbalsku igru.

Čućete koliko se polaže na rad s mlađim kategorijama, poboljšanju uslova za rad, kao i planovima koji su za sada vezani za Srpsku ligu, ali ne verujemo da je tu kraj. Saznaćete i koji je to meč napunio tribine do vrha, ali i jedan zreli pogled na bavljenje sportom koji samo pokazuje da sve dobro što se dešava u Borcu - nije slučajno.

Do neke nove priče, budite sa MerkurXtip-om NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading