VELIKA ŽELJA TRENERA PARTIZANA JE ISPUNJENA: Crno-beli pojačali defanzivni bedem - novi štoper je stigao!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.07.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvara se neprelazna linija pred golom.

VELIKA ŽELJA TRENERA PARTIZANA JE ISPUNJENA: Crno-beli pojačali defanzivni bedem - novi štoper je stigao!

Foto: FK Partizan Vitojevci

Fudbaleri Partizana iz Vitojevaca i u narednoj 2023/24 sezoni takmičiće se u okviru Sremske lige, a poslednja dešavanja jasno govore da će klub u prvenstvo ući sa znatno većim ambicijama.

 

Četrnaest pobeda, četiri remija i 12 poraza učinak su crno-belih u prethodnoj takmičarskoj godini što je bilo dovoljno za šestu poziciju na tabeli, a učinak j svakako mogao biti i znatno bolji da Partizan nije u poslednjih pet prvenstvenih mečeva zabeležio četiri poraza i svega jedan remi.

Tokom letnje pauze na poziciju šefa stručnog štaba doveden je Zoran Marijanović koji je istakao da će mu prvi prioritet biti da očuva igrački kadar na okupu, a istovremeno je rukovodstvu predočio i željenu listu potencijalnih pojačanja.

Visoko na toj listi želja nalazio se defanzivac Milan Vukosavljević koji je tokom jučerašnjeg dana i zvanično postao član crno-belih čime je osetno pojačana poslednja linija Partizana, a njegov potpis navijači su sa oduševljenjem ispratili.

Foto: FK Partizan Vitojevci

Crno-beli sklapaju tim za sezonu velikih očekivanja

 

Pored njega, dres crno-belih zadužio je i napadač Milivoj Čačić. Reč je o fudbaleru koji je nastupao za mlađe kategorije šabačke Mačve i subotičkog Spartaka i koji je seniorsku karijeru gradio u klubovima četvrtog ranga sroskog klupskog fudbalskog takmičenja.

Iz svega navedenog, jasno je da Partizan u novi šampionat ulazi sa daleko višim ambicijama u odnosu na ostvareno u prethodnoj sezoni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading