VEDRANA RUDAN SAOPŠTILA DA ĆE SE UBITI: Potesna izjava tada ZALEDILA KRV U ŽILAMA, ostvarila joj se najveća NOĆNA MORA!

Autor:

Zabava

06.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara sam, bojim se umiranja na rate", izjavila je bolesna spisateljica.

VEDRANA RUDAN SAOPŠTILA DA ĆE SE UBITI: Potesna izjava tada ZALEDILA KRV U ŽILAMA, ostvarila joj se najveća NOĆNA MORA!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan iznenadila je javnost saopštenjem da boluje od raka. U emotivnom i iskrenom blogu, Rudanova je otvoreno opisala svoju reakciju na saznanje o opakoj bolesti, a svojevremeno je u svojoj autobiografiji otvorila dušu i podelila sa čitaocima intimne detalje o svom životu i porodici.

Ona je, naime, tada iznela svoje najveće strahove u životu, ističući strah od "umiranja na rate", a onda istakla da namerava da se ubije, ukoliko ikada bude saznala da boluje od neizlečive bolesti.

- Stara sam, bojim se umiranja na rate. Nameravam da se ubijem kad budem čula da imam neizlečivu bolest, ali ima toliko teških bolesti koje te bez pripreme vežu za krevet. Deca te neće ubiti, ni partner. Da, najviše se bojim ležanja u krevetu i bespomoćnog čekanja na smrt - napisala je poznata književnica u svojoj autobiografiji.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Vedrana Rudan boluje od raka

Podsećanja radi, nakon što je saznala da boluje od raka, Vedrana Rudan je sopštila javnosti da je donela odluku da više neće pisati svoj blog, te da će se u narednom periodu isključivo posvetiti lečenju i ozdravljenju, te kasnije napisati knjigu na tu temu.

- Danas prestajem da pišem blog jer ću se posvetiti lečenju i napisati knjigu o tome. Kad autor knjige piše o fazama svoga umiranja to se čita kao ludo. Doduše, te knjige imaju smisla kad autor ili autorka umru, sve drugo nije napeto. Nažalost, ne mogu vam reći hoću li umreti, sigurna sam da šanse postoje - napisala je, između ostalog, hrvatska spisateljica.

Republika

Foto: Tanjug/jadranka Ilić

Vedrana Rudan boluje od raka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
tomi

08.05.2024 05:53

bolje da se ubije 1000000 hrvata nego ti.ti si cista hrvatica ,pola stanovnistva hrvatske je pokatolicenih srba i muslimana(poturcenjaka).

Vesna

08.05.2024 12:37

Srecno Vam bilo lecenje

Odgovori 18 1