PODRHTAVA LEVA OBALA DUNAVA: Strašan posao novog direktora BSK Borče Stanislava Zvezdića - mladi fudbaler postao član trofejnog slovenačkog kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.07.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored loših rezultata seniorskog pogona, mladi fudbaleri borčanskog kluba su na ceni.

PODRHTAVA LEVA OBALA DUNAVA: Strašan posao novog direktora BSK Borče Stanislava Zvezdića - mladi fudbaler postao član trofejnog slovenačkog kluba!

Foto: FK BSK Borča

Fudbaleri BSK Borče prethodnu sezonu u okviru Srpske lige Beograd okončali su na pretposlednjoj petnaestoj poziciji što ih je odvelo u niži rang takmičenja i od predstojeće jeseni takmičiće se u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala, Beogradskoj zoni.

 

I pored rezultatskog neuspeha, klub koji je pre tačno jedne decenije bio i član srpske fudbalske elite, može se pohvaliti ozbiljnim radom u mlađim kategorijama koji ne prolazi neprimećeno i od strane emisara klubova iz Evropske unije.

Naime, zahvaljujući novom direktoru borčanskog kluba Stanislavu Zvezdiću, mladi Luka Milošević je sa svega 18 godina dobio priliku da okuša u slovenačkoj fudbalskoj ligi. On će u narednom periodu nositi dres Rudara iz Velejnja od kojg se očekuje da se kroz drugi stepen slovenačkog klupskog fudbala, izbori za povratak u elitu.

- Velika stvar kako za klub, tako i za mladog Luku Milosevića koji je 2005. godiste. Luka je momak koji je prošao deo fudbalske škole BSK Borče i na moj nagovor bio je deo seniorskog pogon kluba gde sam ja kao šef struke imao hrabrosti, a klub sluha, da sve to isprati i na kraju na zadovoljstvo svih nas Luka ide, što bi se reklo, u klub koji se takkmiči u zemlji Evropske unije, a slobodno se može i reći da je po svojoj veličini treći u Sloveniji. Ugovor je potpisan na 1+1 godinu sa tim da će Luka, siguran sam već posle prve godine skrenuti pažnju,većih klubova, kako Slovenije, takon nadam se i Austrije, Nemacke,... - istakao je prvi čovek BSK Borče i dodao:

- Mi nastavljamo sa radom i ovim dešavanjima dokazujemo da smo jako ozbiljni i veliki, bez obzira u kom rangu se naši seniori takmiče. Nadam se vrlo brzo još nekom od transfera,igrača koji su članovi BSK Borče.

Foto: Republika.rs

Stanislav Zvezdić - prvi čovek borčanskog kluba

 

- Luka Milošević:

Datum rođenja: 25. maj 2005. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: defanzivni vezni

Igračka karijera: Čukarički (Beograd)-mlađe kategorije, BSK Borča (Beograd)-mlađe kategorije, Crvena zvezda (Beograd)-mlađe kategorije, RFK Grafičar (Beograd)- mlađe kategorije, Voždovac (Beograd)-mlađe kategorije, BSK Borča (Beograd)

Sposobnost da se prepozna kvalitet, ali i hrabrost da se u pravom trnutku mladi i talentovani fudbaler "gurne u vatru" odlika su velikih znalaca. Sve navedeno jasno dovodi do zaključka da će ekipa sa "Vizelj parka" zasigurno u narednim godinama pronaći svoj put koji će voditi ka povratku u vrh srpskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading