SPORTSKI KOLEKTIV EKIPE ŠUMAR JE NA ZDRAVIM NOGAMA: Ambicije za sledeću sezonu su velike!

Autor:

Sport

04.07.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada je obelodanjen dolazak novog šefa stručnog štaba i jednog igrača.

SPORTSKI KOLEKTIV EKIPE ŠUMAR JE NA ZDRAVIM NOGAMA: Ambicije za sledeću sezonu su velike!

Foto: FK Šumar Ogar

Nakon punih deset godina fudbalski klub Šumar se vratio na fudbalsku mapu Srema.

Republika

Premijeru sezonu Sremske lige, u kojoj je bio glavni cilj stabilizacija kluba, kako kroz igrački kadar u kategoriji seniora, tako i u mlađim kategorijama neophodnih za formiranje škole fudbala. Tim iz Ogara je u nedavno završenom prvenstvu zauzeo deobu četvrte pozicije na tabeli, što se može računati kao ogroman uspeh, imajući u vidu da je klub bio novajlija u ligi.

Tokom prošle sezone dva trenera su vodila seniroski tim Šumara, Dragoslav Antonić je to činio tokom prvog dela prvenstva, dok je prolećni deo "odradio" Dragan Živanović. Uprava kluba je odlučila da se zahvali obojici i da u novu takmičarsku godinu uđe sa novim šefom stručnog štaba. 

Čelni ljudi kluba odlučili su da trenersku palicu za sezonu 2023/2024 prepuste Nikoli Cvetičaninu, dobro poznatom licu Sremskog fudbala. Cvetičanin je već radio u redovima sportskog kolektiva Šumar, i ovo će predstavljati njegov povratak na mesto velikog uspeha. Od novog trenera u klubu očekuju da se ekipa bori za sam vrh tabele, a shodno tome krenulo se i sa jačanjem igračkog kadra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fk Sumar (@sumarfk)

 

Prvi novajlija u redovima tima iz Ogara je Aleksandar Ljubojević (28) koji dolazi iz redova Donjeg Srema 2015 (Pećinci). Ljubojević igra na poziciji veznog igrača, bolje se služi levom nogom, a kroz karijeru je branio boje Jedinstva (Stara Pazova), Budućnosti (Dobanovci), Kupinova, Napretka (Popinci) i Slobode iz Donjeg Tovarnika.

U predstojećim danima očekuje se zvanična potvrda iz kluba povodom sklapanje saradnje sa još par proverenih igrača. Cilj je sada već jasno postavljen za sledeću takmičarsku godinu, ekipa želi da se uključi u borbu za sam vrh tabele i da se ukoliko se otvori prilika dođe i do promocije u viši rang.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading