ŠAMPION ZAPOČEO PRIPREME: Stjepanović je prvi novajlija za viši rang!

Autor:

Sport

04.07.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipu mahon čine igrači iz Hrtkovaca.

ŠAMPION ZAPOČEO PRIPREME: Stjepanović je prvi novajlija za viši rang!

Foto: FK Hrtkovci

Nije dugo trajala pauza u redovima prošlogodišnjeg šampiona Opštinske lige Ruma-Irig.

Republika

Fudbalski klub Hrtkovci je na ubedljiv način stigao do prvog mesta u Opštinskoj ligi i time je posle dve sezone u nižem rangu, izborio plasman u Međuopštinsku ligu Srem. Učinak od 11 trijumfa i samo jednog poraza je svakako impresivan, ali vremena za uživanje i odmor nema. Ekipu sada očekuju znatno teži izazovi u zahtevnijem i ozbiljnijem takmičenju, pa iz tog razloga su krenule pripreme znatno ranije.

Prozivka igrača obavljena je 3. jula, a nakon iste je odrađen i prvi trening u sklopu priprema za sledeću takmičarsku sezonu. Uprava kluba je već odredila i tok prijateljskih utakmica, koje će šef stručnog štaba iskoristiti da što bolje uklopi novajlije u igračkom kadru.

Golman Žarko Stjepanović (26) prvi je novajlija u redovima sastava Hrtkovci, koji je proteklih šest meseci proveo u redovima fudbalskog kluba Zablaće. Kroz karijeru je branio boje Jedinstva (Platićeva), Borca (Klenak) i Karađorđa iz Mišara. Reč je o iskusnom čuvaru mreže, koji će dodatno ojačati defanzivni bedem novog člana Međuopštinske lige Srem, na šampionskom putu lopta je u njihovoj mreži završila samo osam puta. 

Stjepanović je za naš portal povodom transfera poručio:

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio poziv od ljudi iz kluba da dođem i pomognem im u ostvarenju ciljeva za budućnost. Imaju sjajnu ekipu koja je sačinjena od mlađih momaka, gde vlada sjajna atmosfera i drugarstvo jer su tim koj je sačinjen mahom od fudbalera iz Hrtkovaca i što je najbitnije imaju ambicije za postizanje još vecih rezultata kao što je povratak u Sremsku ligu. Na kraju nadam se da ću opravadati poverenje koje sam dobio.

U predstojećem periodu se može promocija još par novih lica u igračkom kadru, uprava je svesna da je pred ekipom novi izazov, i uveliko se spremaju za njega, kako ne bi razočarali svoje simpatizere partijama na terenu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading