IGRAČ SUPERLIGAŠKOG KALIBRA: Promovisan je prvi novajlija u redovima Čajetine!

Autor:

Sport

04.07.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napokon je postignut dogovor.

IGRAČ SUPERLIGAŠKOG KALIBRA: Promovisan je prvi novajlija u redovima Čajetine!

Foto: FK Čajetina

Prvog dana meseca jula šampion Zlatiborske okružne lige započeo je sa aktivnostima u sklopu priprema za istorijsku sezonu u zonskom rangu.

Republika

Na sastanku uprave i fudbalera svim prisutnim predstavljen je novi šef stručnog štaba, koji će ekipu predvoditi u višem rangu. Reč je o Goranu Zdravkoviću koji je dobro upoznat sa timom sa stadiona "Švajcarija", jer je već dugi niz godina u fudablskom klubu Zlatibor. Promocijom Zdravkovića postavljen je temelj za dalje aktivnosti u letnjem prelaznom roku, nakon čega se krenulo i sa jačanjem igračkog kadra. 

Prvi novajlija u redovima Čajetine za predstojeću sezonu je Marko Stanić (22), koji dolazi iz redova zonskog Jedinstva Putevi (Užice). Marko je u mlađim kategorijama branio boje Zlatibora, zatim je otišao u Mladost iz Lučana gde je nastupao u kvalitetnoj omladinskoj ligi Srbije. U Lučanima je marljivim i vrednim radom stigao i do prvog tima, gde je zabeležio par nastupa u Super ligi Srbije. Godinu dana kasnije poslat je u svoj matični klub, Zlatibor gde je nastupao u Prvoj ligi Srbije.

Republika

Foto: FK Čajetina

Marko Stanić

Stanić se najbolje snalazi na poziciji zadnjeg veznog, ali može da odgovori i zadacima na drugim pozicijama na terenu. Reč je o igraču koji ima raskošan talenat, ali isti je do sada ispoljavao samo etapama. Članovi stručnog štaba će pokušati da pronađu pravu formulu po kojoj će Marko u kontinuitetu biti na visokom nivou.

Iz redova Čajetine su posle promocije prvog novajlije poručili:

- Što se nas tiče nastavljamo dalje sa prelaznim rokom. Težak će sigurno biti put da se pronađu kvalitetna pojačanja, ali predaja nije opcija. Pokušaćemo da u narednom periodu obavimo razgovore sa još par igrača koji su po ukusu trenera Zdravkovića i nadamo se uspeti obogatiti igrački fond sa još novih imena. Marku želimo dobrodošlicu i puno sreće u novoj sezoni.

Na stadionu "Švajcarija" se nadaju da su dovođenjem Stanića pokrenuli lavinu što se tiče prelaznog roka i dolaska novih lica u njihove redove. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading