POČINJU PRIPREME ZA ISTORIJSKU SEZONU: Čajetinci sa novim trenerom u zonskom rangu!

Autor:

Sport

02.07.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Euforija povodom titule je gotova, vreme je za rad.

POČINJU PRIPREME ZA ISTORIJSKU SEZONU: Čajetinci sa novim trenerom u zonskom rangu!

Foto: FK Čajetina

Pred rekordnim brojem gledalaca na stadionu "Švajcarija" na Zlatiboru, fudbalski klub Čajetine u poslednjem kolu nedavno završene sezone proslavio je šampionski pehar i plasman u Zapadno-moravsku zonu.

Republika

Nakon istorijskog uspeha i plasmana u viši rang, sportski kolektiv Čajetine bio je na "odmoru" dve nedelje, ali je polako došlo vreme za aktivnosti. Prvog dana meseca jula u gradi Doma kulture u Čajetini održan je sastanak uprave kluba i fudbalera, i tom prilikom je predstavljen novi šef stručnog štaba prvog tima. 

Goran Zdravković (52) će povesti ekipu u novi izazov koji ih očekuje u zonskom rangu. reč je o čoveku koji je dugi niz godina radio u fudbalskom klubu Zlatibor, i odlično je upoznat sa situacijom na "Švajcariji". Zdravković je trener sa velikim iskustvom, i u klubu se nadaju će isto uspeti da prenese fudbalerima. Ono što je sigurno, Čajetina je postala bogatija z jedno veliko fudbalsko ime i svi su uzbuđeni povodom imenovanja njega za glavnog trenera prvog tima.

Priliku da se obrate svim prisutnima imali su i predsednik kluba Nikola Smiljanić, a nakon njega i Oliver Lazarević, koji je u zadnjih desetak godina imao višestruku ulogu u organizaciji postojanja i funkcionisanja fudbalskog kluba. 

Republika

Foto: FK Čajetina

Smiljanić - Lazarević - Zdravković

Igrači kadar je ostao na okupu, u klubu ne planiraju da se olako odreknu bilo kog fudbalera, svako će imati šansu da se kroz pripremni period, koji startuje za nekih 15-tak dana, dokaže i pokaže novom treneru. Bilo je priča o pojačanjima za viši rang, ali u klubu ne žele da spominju imena, već će se o novajlijama govoriti kada za to dođe vreme, odnosno kada se tačno odredi spisak za sledeću sezonu.

Iz kluba su povodom najnovijih dešavanja poručili:

- Želimo da se zahvalimo kompletnom rukovodstvu opštine Čajetina što su prepoznali naš rad kao pozitivnu stvar koja se dešava u našem mestu i na činjenici što nam daju ogroman vetar u jedra za nastavak naše cele priče. Trudićemo se da budemo još bolji i posvećeniji u narednom periodu kako bi opravdali njihovo poverenje kao i poverenje svih naših navijača koji se polako ali sigurno vraćaju na tribine..

Čajetinci se polako spremaju za debitantski nastup u zonskom rangu.

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading