"ŠVABO SE VRAĆA KUĆI": Stefanović poseduje golove u nogama, a dobro mu je poznat i klub!

Autor:

Sport

02.07.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji najbolji strelac Prve Iskre opet na staroj adresi.

"ŠVABO SE VRAĆA KUĆI": Stefanović poseduje golove u nogama, a dobro mu je poznat i klub!

Foto: FK Prva Iskra Runjani

Rezultati u nedavno završenoj sezoni su bili ispod očekivanja, pa u klubu vredno rade kako se situacija ne bi ponovila i u predstojećoj takmičarskoj godini.

Republika

Poslednjih sedam godina fudbalski klub Prva Iskra (Runjani) je redovni učesnik Međuopštinske lige Jadar, tim je uglavnom završavao u gornjem delu tabele, ali je poslednjih godinu dana situacija nešto drugačija. Zimsku pauzu ekipa je provela u zoni ispadanja sa samo deset osvojenih bodova, tokom proleća zabeležne su dosta bolje partije, pa su ukupno sa 34 bodova prvenstvo završili na devetoj poziciji u ligi.

Uprava kluba je uvidela da nešto u timu nije kako treba, odnosno da fali svežine u igračkom kadru, i shodno tome je krenula sa aktivnostima u letnjem prelaznom roku. Prvi novajlija u redovima Prve Iskre je Predrag Stefanović (31).

Stefanović je Runjanina, a i okolini svima dobro poznat pod nadimkom "Švabo", reč je o napadaču koji ima golove u nogama i koji bi trebalo da popravi efikanost ekipe u kaznenom prostoru rivala. Prethodnih godinu dana je bio član Hajduka iz Ribarice, a pre toga je tri godine nosio dres upravo Prve Iskre. Kroz karijeru je još branio boje Jadra (Stupnica), Sloge (Straža) i Mladosti iz Brezjaka.

Stefanović je za naš portal povodom transfera poručio:

- U prethodnom mandatu sam bio najbolji strelac i tada smo izborili plasman u viši rang, veliki broj prijatelja je i dalje u klubu i raduje me ponovna saradnja sa njima. Jako lepe uspomene imam, oženio sam se iz Runjana, bio povremeni kapiten, borio sam se za klub kao da je moj. Nadam se da ćemo se boriti za sam vrh tabele, liga neće biti nimalo laka ove godine, ali verujem u naše mogućnosti.

Iskusni napadač je u protekloj sezoni zabeležio učinak od devet golova i dve asistencije u redovima Hajduka, ali to nije bilo dovoljno za opstanak ekipe u međuopštinskoj ligi tima iz Ribarice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading