VREME JE ZA NOVA ISKUŠENJA: U Jovanovcu su započete pripreme za sledeću sezonu!

Autor:

Sport

02.07.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Hajduku se spremaju za novu sredinu.

VREME JE ZA NOVA ISKUŠENJA: U Jovanovcu su započete pripreme za sledeću sezonu!

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Uspeo je tim iz Jovanovca da u dve uzastopne godine izbori dve promocije u viši rang takmičenja.

Republika

Fudbalski klub Hajduk je u nedavno završenoj sezoni Druge lige Kragujevca na dominantan način stigao do šampionske titule i promocije u viši rang. Tim iz Jovanovca je prvenstvo završio sa učinkom od 19 trijumfa i samo jednog remija. Impresivne su i brojke u kolonama golova, gde stoje 82 postignuta i samo 13 primljenih pogodaka.

U predstojećoj sezoni ekipa će biti pred novim izazovom, u poslednjih deset godina Hajduk je bio na klackalici između druge i treće lige, pa je ovo jedan vid uspeha da se takmiče sa najboljim timovima u Kragujevcu. 

Prvog dana meseca jula šef stručnog štaba Hajduka, Ivica Vukosavljević izvršio je prozivku igrača i tako su ujedno i započete pripreme za sezonu u Prvoj ligi grada Kragujevca.

Vukosavljević je tom prilikom poručio:

- Započeli smo pripreme na vreme, pred nama predstoji pakleni rad, kako bi smo što bolje dočekali početak prvenstva u drugom delu avgusta. Treniraćemo na našem terenu tri puta nedeljno, u planu je i odigravanje pet prijateljskih utakmica, a očekuju nas i mečevi u Kupu grada. Što se tiče novajlija, očekuje ih uklapanje u tim kroz trenažni proces. 

Početak priprema ne treba da znači da je i gotov prelazni rok za ekipu Hajduka, transfer pijaca je "živa stvar" i ukoliko se otvori prilika za kvalitetnog igrača koji će ojačati tim iz Jovanovca, onda će uprava učiniti sve što je u njihovoj moći da se saradnja i ostvari.

Pored ekipa koje su ostale u Prvoj ligi, rivali Hajduka će biti i bivši zonaši, Budućnost iz Resnika i imenjak iz Korićana, kao i Mladost iz Pajazitova koja je u baražu preko Bratstva iz Erdeča takođe stigla do promocije u viši rang. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading