NOVAJLIJE POLAKO PRISTIŽU: Igrački kadar će biti u velikoj meri sklopljen do početka pripremnog perioda!

Autor:

Sport

01.07.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Motori" u Donjem Tovarniku se pale 8. jula.

NOVAJLIJE POLAKO PRISTIŽU: Igrački kadar će biti u velikoj meri sklopljen do početka pripremnog perioda!

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Odlazaka je već bilo, a sada su na vreme došli i dolasi u redove tima iz Donjeg Tovarnika.

Republika

Istorijsku sezonu po rezultatima upisala je ekipa Slobode u nedavno završenom prvenstvu Vojvođanske lige Jug. Tim iz Donjeg Tovarnika je sa 56 osvojenih bodova na letnji odmor otišao kao šestoplasirani u ligi. Trener Rosić je odličan posao odradio u toku prolećnog dela u kojem se po broju osvojenih bodova nalaze odmah iza šampiona. 

Po završetku sezone igrački kadar je dobro izanaliziran i određene su pozicije na kojima će se tražiti pojačanja. Pre dolaznih transfera uprava kluba je odlučila da uruči "čiste papire" nekolicini fudbalera, Saša Glišić, Nikola Grujić, Aleksandar Dragojević, Miloš Mandić i Branislav Krompić su slobodni u izboru nove sredine. Tim iz Donjeg Tovarnika je u jednom danu predstavio kvartet pojačanja.

Miloš Đorđević (29) je prvi igrač koji je zadužio dres Slobode u letnjem prelaznom roku, prethodnih godinu dana proveo je u redovima Podunavca iz Belegiša, a kroz karijeru je igrao za veliki broj klubova. Između ostalog nastupao je u bojama Borca (Sakule), BASK TEK-a, Radničkog (NBG), Smedereva, Sinđelića, Mladenovca, dok je u mlađim danima bio i deo Partizana.

Petar Barić (25) se posle godinu dana provedenih u Slogi iz Erdevika vraća u Donji Tovarnik, kroz karijeru je igrao za Omladinac (Novi Banovci) i Krila Krajine iz Bačke Palanke.

Luka Misojčić (19), mladi fudbaler koji je prethodnih šest meseci bio član Hajduka iz Divoša, pre toga je bio u Šabcu, član "FK Sunrise" i "POFK Savacium".

Seriju pojačanja, barem za sada, zatvara golman Andrej Opačić (22) koji dolazi iz ekipe Hajduk Beška, pre toga je branio boje Srema, Slovena (Ruma), Ljukova i BSK-a 1925.

Nema sumnje da nas u predstojećem periodu očekuje još novih lica u Donjem Tovarniku, lestvica je u nedavno završenoj sezoni postavljena visoko i sada je na upravi da se isti nivo održi, pa čak i da se napravi napredak.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading