INFORMACIJA ZA PONOS SVIH: Baćevčani imaju dva superligaška "klinca"!

Autor:

Sport

01.07.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U redovima BSK-a stasavaju izgleda kvalitetni "dečaci".

INFORMACIJA ZA PONOS SVIH: Baćevčani imaju dva superligaška "klinca"!

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

Mali broj niželigaša može da se pohvali ovom pričom.

Republika

Fudbalski klub BSK 1926 iz Baćevca u poslednjih deset sezona nalazi se na "klackalici" između Beogradske zone i Prve beogradske lige. Poslednje dve godine ekipa se takmiči u slabijem rangu, ali su u nedavno završenom prvenstvu bili na "milimetar" od povratka u zonu. Na tabeli su bili izjednačeni sa šampionom, ali su zbog slabijeg međusobnog skora ipak ostali u istoj ligi.

Ovih dana na najaktivini na fudbalskoj pijaci su članovi najjačeg ranga takmičenja u našoj zemlji, jer će se lopta na njihovim terenima prva zakotrljati i tako će započeti nova sezona. Dva igrača koja će u predstojećem prvenstvu nastupati za superligaše su posebno privukla pažnju u Baćevcu.

Lazar Stajković (19) je od pre par dana i zvanično član Spartaka iz Subotice, reč je o napadaču koji je prve ozbiljnije fudbalske korake napravio u BSK-u. Tada u mlađim kategorijama je znao da mrežu rivala zatrese i po 5-6 puta na jednom meču i kvalitet koji je ispoljio kao mlad fudbaler polako izlazi na svetlo dana. 

Desni bek, Aleksandar Popović (24) je preko Mačve stigao do Radničkog iz Kragujevca, on je baš kao i Stajković određen period u mlađim danima proveo u redovima tima iz Baćevca. Po informacijama iz kluba, Popović je na testiranjima za početak sezone uvek bio među prvima po rezultatima u većini segmenta testa.

Stajković i Popović su nakon perioda u Baćevcu, proveli i određeno vreme u drugim klubovima, pre nego što su stigli do Super lige, ali taj glavni "prelaz" iz omladinskog u seniorski fudbal je napravljen upravo u dresu BSK-a. 

U Baćevcu svi mogu biti ponosni na uspeh svojih bivših fudbalera, ovo će poslužiti i za jedan vid satisfakcije i potvrde da se u redovima BSK-a radi na visokom nivou, i da se kroz veliki rad može stići do prilike za dokazivanje sa najjačim ekipama u zemlji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading