CRVENO-BELI MANEKENI: Sportska oprema je stigla - Crvena zvezda u sezonu ulazi sa novim dresovima! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.07.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla je i nova odežda po kojoj će biti prepoznatljivi.

CRVENO-BELI MANEKENI: Sportska oprema je stigla - Crvena zvezda u sezonu ulazi sa novim dresovima! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda Varoš Lešnica

Četrnaestog dana meseca aprila prethodne 2022. godine u Lešnici, mestu u Mačvanskom okrugu formiran je sportski kolektiv Crvena zvezda iz Varoši Lešnice.

 

Klub u sezoni 2022/23 nije uzeo učešće u takmičenjima, a i dalje neva potvrde da će se to dogoditi u predstojećoj 2023/24 takmičarskoj godini, ali na osnovu objava na zvaničnoj Instagram stranici kluba, može se zaključiti da će do toga ipak doći.

Naime, klub je obavestio javnost da je nova, premijerna garnitura sportske opreme stigla. U pitanju je dres plave boje na kojem se sa bočne strane nalaze crveno-bele pruge, a iste boje dominiraju i na poležini dresa, ispod broja fudbalera.

Šorc je takođe plave boje sa crveno-belim bočnim detaljima, a opšti je utisak da u mnogome podseća na rezervnu sportsku kombinaciju, plave boje, beogradske Crvene zvezde, koju je klub sa "Marakane" nosio u sezoni 2022/23.

 

Ostaje da se vidi da li će se i kada novoformirani klub uključiti u srpska klupska fudbalska takmičenja, a svi u Lešnici se nadaju da će od samog starta i opravdati ime koje nose po velikanu sa stadiona "Rajko Mitić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading