"TLO PODRHTAVA NA PODRUČJU OPŠTINE ZRENJANIN": Izdanak Partizanove škole fudbala spreman za novi izazov!

Autor:

Sport

02.07.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što bi se reklo fudbalskim rečnikom, "transfer bomba"!

"TLO PODRHTAVA NA PODRUČJU OPŠTINE ZRENJANIN": Izdanak Partizanove škole fudbala spreman za novi izazov!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Istorijska sezona u Elemiru je nedavno završena, ali u klubu ne planiraju da se zadovolje postignutim, uveliko se radi na svim poljima da se uspeh nadmađi u sledećoj.

Republika

Naftagas je sezonu u Srpskoj ligi Vojvodina završio na trećoj poziciji, što je za debitantski nastup u srpskoligaškom karavnu svakako veliki uspeh. Da se u klubu radi na visokom nivou pokazalo se već krajem meseca maja, kada je rešeno pitanje šefa stručnog štaba za sledeću takmičarsku godinu.

Pored radova na infrastrukturi, uprava u dogovoru sa trenerom Kandićem polako sklapa igrački kadar. Đorđe Bajić i Marko Renić su prvi novajlije u Elemiru, a ovih dana je aktivirana i "transfer bomba". 

Oliver Radosav (18) je novi član plavo-bele porodice iz Elemira. Reč o jednom od perspektivnijih igrača u okolini, što pokazuje i činjenica da je prošao Partizanovu školu fudbala. Radosav se najvolje snalazi na poziciji centralnog defanzivca, jako voli fudbal i sa velikom željom radi na sebi kako bi se probio što više.

Republika

Foto: FK Naftagas Elemir

Oliver Radosav, dete Partizana

Novi fudbaler Naftagasa je prve fudbalske korake napravio u Zrenjaninu, u školi fudbala Petlić, zatim je nastupao za Proleter 2006, Mladost iz Lukićeva, "FK Sporto 023" i Partizan. Period u dresu crno-belih je svakako bio veliki izazov za Radosava, godinu i po dana rada u jednoj od najboljih školi fudbala je dovelo do velikog napretka na svim poljima u njegovoj igri.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading