UPRAVA NE SEDI SKRŠTENIH RUKU: Pitanje trenera za sledeću sezonu je već rešeno!

Autor:

Sport

30.05.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan dokaz da se u redovima Naftagasa radim na visokom nivou.

UPRAVA NE SEDI SKRŠTENIH RUKU: Pitanje trenera za sledeću sezonu je već rešeno!

Foto: FK Naftagas Elemir

Istorijska sezona za tim iz Elemira polako se bliži kraju, do odlaska na letnji odmor ekipa ima još dva kola. 

Republika

Nakon godinu i po dana Vladimir Grubušić je prošle nedelje napustio klupu Naftagasa, ekipa je pod njegovim vođstvom ostvarila istorijski plasman u Srpsku ligu Vojvodine. Grubušić je tim ostavio na visokoj trećoj poziciji sa 45 osvojenih bodova.

Igrački kadar će do kraja sezone sa klupe predvoditi njegov dosadašnji prvi pomoćnik, Milenko Milaković. On je već odradio jedan meč na klupi ekipe, upisao je trijumf rezultatom 2:1 na gostovanju u Bačkoj Palanci sastavu OFK Bačke.

Do kraja prvenstva pred igračima Naftagasa su još dve utakmice, predstojećeg vikenda u Elemir će gostovati sastav Dinama 1945 iz Pančeva, dok će u poslednjem kolu pod trenerskom palicom Milakovića biti odrađeno gostovanje Podunavcu iz Belegiša.

Uprava kluba je već sada odlučila da reši pitanje šefa stručnog štaba za sledeću sezonu, odluka je pala na Predraga Kandića (41).

Republika

Foto: FK Naftagas Elemir

Predrag Kandić dogovorio sve sa Naftagasom

Reč je o izuzetno mladom i perspektivnom treneru, koji se ovim poslom bavi od 2003. godine. Kandić je rođen u Zrenjaninu i tu je "pekao" trenerski zanat, na klupi Radničkog iz Zrenjanina proveo je četiri sezone, i sa njima se rastao početkom aktuelne kalendarske godine. Do pronalaska novog angažmana u seniorskom fudbalu vodio je U17 selekciju Zrenjaninaca.

Kandić je sredinom 2022. godine izabrao za predsednika Stručne organizacije trenera FS grada Zrenjanina. 

Iz redova Naftagasa su povodom imenovanja trenera za sledeću takmičarsku godinu poručili:

- Nismo sedeli skrštenih ruku, bacili smo se na posao i pronašli smo trenera koji će voditi naš tim od starta sledeće sezone. Kandić je mlad i perspektivni fudbalski radnik, želimo mu dobrodošlicu i da zajedno nastavimo stazama uspeha koje smo utabali ove takmičarske godine. 

Igrače Naftagasa očekuje u subotu, 3. maja od 17 časova i 30 minuta duel na domaćem terenu sa sastavom Dinama 1945 iz Pančeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading