OSMI VEZANI TRIJUMF SINĐELIĆA: Sada tim iz Grabovca pitanje direktnog plasman u viši rang drži u svojim rukama!

Autor:

Sport

30.05.2023

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi odluke će biti odigran u poslednjem kolu.

OSMI VEZANI TRIJUMF SINĐELIĆA: Sada tim iz Grabovca pitanje direktnog plasman u viši rang drži u svojim rukama!

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Proteklog vikenda odigrani su mečevi 28. kola Međuopštinske lige Sever, jedan od duela igran je u Grabovcu gde je ekipa Sinđelića ugostila sastav Morave (Ribare), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

Republika

Ekipa Morave je do ovog kola bila na petoj poziciji na tabeli, sa 34 osvojenih bodova, dok je sastav Sinđelića sa sedam bodova više držao treće mesto u ligi.

Duel dva tima koji ovog proleća igraju sjajno, Sinđelić se nalazi na prvom mestu po broju osvojenih bodova, na 11 mečeva od starta nastavka obogatili su svoj bodovni saldo za 27 bodova, dok je sastav Morave upisao samo četiri manje.

Odlično su otvorili utakmicu igrači Sinđelića i poveli su već u šestom minutu meča. Andrej Božić je uspeo da proturi loptu iza leđa golmana Panića, 1:0 za domaćina. 

Najbolja prilika za sledeću promenu rezultata viđena je sredinom prvog dela igre kada je golman domaćih, Vasilije Bjelica uspeo da izađe kao pobednik u situaciji 1 na 1 sa napadačem gostiju.

Na desetominutni odmor se otišlo sa minimalnom prednošću domaćina, još jedan detalj bitan pomena odigrao se u 32. minutu kada je "požuteo" Stevan Jovanov, iz redova Morave.

Republika

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Slavlje u domaćoj svlačionici

Drugi deo igre je bio gotovo isti kao i prvi, domaćin kreće silovito ka golu protivnika i ubrzo duplira svoju prednost.

U 55. minutu Đorđe Vasiljević je pogodio na 2:0, nakon ovog pogotka, domaći tim zatvara sve prilaze ka svom golu, kontroliše posed i mirno privodi utakmicu kraju. 

Mogli su igrači tima iz Grabovca da stignu i do ubedljivije prednosti u par navrata, ali im to nije pošlo za nogom.

Sinđelić (Grabovac) - Morava (Ribare) 2:0 (1:0)

Sinđelić: Bjelica, Milojević, Cvetković (od 85' Avramović), Dimić, Radovanović (od 61' Vojinović), Božić, Milošević (od 85' Stojković), Vasilijević, Stojković, Sinđelić (od 56' Ivković), Milojević

Morava: Panić, Stojković, Antić, Filić, Veselinović, Miletić, Tasić, Vasić, Radivojević, Jovanov, Petrović

Ovim trijumfmom ekipa Sinđelića je nastavila svoj niz pobeda koji se sada nalazi na koti osam, pored toga, stigla je i do deobe druge pozicije na tabeli, zbog poraza GFK Strelišta.

U sledećem kolu Sinđelić gostuje ekipi Ursule, dok sastav Morave dočekuje tim Šantarovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading