LIDER POSLE PREOKRETA DO BITNA TRI BODA: Sastav OFK-a 019 je ozbiljno namučio ekipu Trebiča! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.05.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako važan trijumf tima iz Sokobanje.

LIDER POSLE PREOKRETA DO BITNA TRI BODA: Sastav OFK-a 019 je ozbiljno namučio ekipu Trebiča! (VIDEO)

Foto: FK Trebič Sokobanja

Sastav Trebiča je od 18. kola Zaječarske okružne lige zauzeo prvo mesto na tabeli i posle sedam takmičarskih vikenda tim iz Sokobanje se i dalje nalazi na liderskoj poziciji. Pre dva dana ekipa je odigrala derbi meč sa bivšim članom Zone Istok, ugostili su OFK 019 iz Zaječara.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa liderske pozicije, koju je držao sa tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, dok je sastav OFK-a sa 38 osvojenih bodova bio na četvrtom mestu u ligi.

Od prvog minuta igralo se u visokom ritmu, igrači na obe strane se nisu štedeli ni jednog trenutka.

Prvo proluvreme proteklo je u blagoj inicijativi domaćeg tima, sa par poluprilika na obe strane, ali bez šansi za kojima mogu da "žale" timovi.

U poslednjih pet minuta prvog dela igre pokazana su dva žuta kartona, oba na strani domaćina i oba zbog bezobzirnog starta.

Republika

Foto: FK Trebič Sokobanja

Klupa Trebiča

Krenuo je lider na tabeli sa ofanzivnom od starta nastavka i posle samo dva minuta, visoko postavljene linije su dovela do gola u mreži domaćina.

Dijagonala sa nekih 70 metara, zatim centaršut u kazneni prostor Trebiča i relizacija Andreja Bonovića, 1:0 za OFK 019, posle samo dva minuta igre u drugom poluvremenu.

Od tog trenutka domaći sastav je krenuo na sve ili ništa, trener Trebiča je ubrzo izvršio i svoje prve dve izmene na meču. 

U 58. minutu totalna ofanziva se isplatila timu iz Sokobanje, nakon šuta Đorđevića, na loptu natrčava Milan Urošević i smešta je u mrežu, 1:1.

 

 

Napadi domaćina se nastavljaju i posle izjednačenja, ubrzo su izvršene još po dve izmene na obe strane.

U 73. minutu nakon kornera Radivojevića lopta "od glave" Milana Uroševića pronalazi put do mreže golmana Ranđelovića, potpuno preokret i prvog vođstvo Trebiča na meču, 2:1.

 

Borili su se gosti do samog kraja da dođu do izjednačenja, ali im to nije pošlo za nogom, ulazak Bonića u igru doprineo je mirnom zatvaranju meča. 

Trebič (Sokobanja) - OFK 019 (Zaječar) 2:1 (0:0)

Trebič: Jovanović, Radenković, Filipović, Pešić (od 54' M. Đorđević), Maksimović (od 68' Bonić), Milić, Vujadinović, Urošević, N. Đorđević (od 54' Radivojević), D. Đorđević, Pešić (od 68' Maksimović)

OFK 019: Ranđelović, Bonović, Dimitrijević (od 53' Marinković), Janković, Jovanović, Nikolić, Milosavljević (od 81' Velkanović), Milojević (od 66' Stevanović), Bućin, mitrović (od 66' Vasiljević), Stojanović

Iz redova domaćina su posle novog trijumfa poručili:

- Hvala navijačima koji su bodrili naš klub u velikom broju, suđenje je bilo besprekorno, a to su posebno apostrofirali i gostujući igrači. Približavamo se kraju prvenstva, na programu su još samo dve utakmice. 

U sledećem kolu tim iz Sokobanje gostuje Graničaru iz Kuzmina, dok sastav OFK-a 019  dočekuje ekipu Kosova iz Zvezdana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading