TIM IZ KRČEDINA ODLOŽIO PROSLAVU TITULE U NOVIM KARLOVCIMA: Fruškogorac slavio na gostovanju lideru na tabeli! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.05.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polet će u poslednjem kolu biti pod imperativom pobede.

TIM IZ KRČEDINA ODLOŽIO PROSLAVU TITULE U NOVIM KARLOVCIMA: Fruškogorac slavio na gostovanju lideru na tabeli! (VIDEO)

Foto: FK Fruškogorac Krčedin

Lider Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) je proteklog vikenda ugostio sastav Fruškogorca iz Krčedina, ekipi Poleta je bio potreban trijumf kako bi i matematički kolo pre kraja osigurao titulu šampiona lige.

Republika

Sve je bilo spremno u nedelju da domaćin proslavi titulu i direktan ulazak u viši rang, ali se i protivnik nešto pitao.

Na početku susreta domaći sastav je imao inicijativu, dok se rival fokusirao na kontranapade. Pretili su igrači Poleta u par navrata, ali je golman Vučić bio "budan", te je sačuvao svoju mrežu.

Na isteku pola sata igre dosuđen je slobodan udarac za goste na nekih 25 metara od gola koji je na ovom meču branio Miloš Blagojević. Dragan Filipović je namestio loptu, uputio je odličan udarac koji je završio u mreži domaćina, 1:0 za Fruškogorac.

Na desetominutni odmor otišlo se minimalnom prednošću gostujućeg tima.

Republika

Foto: FK Fruškogorac Krčedin

Velika pobeda tima iz Krčedina

Od starta nastavka, domaći tim je krenuo dosta ofanzivnije, "otvorili" su teren igrači Poleta, što je gostima ostavljalo dosta prostora za brze promene poseda. 

Kako se bližio kraj meča, tako je lider na tabeli sve više rizikovao, sa dosta igrača je Polet napadao i to im se obilo o glavu u 82. minutu.

Nakon brzog kontranapada Katić je uputio udarac ka golu domaćina, lopta se odbila od stative do rezerviste Dejana Krstovića koji je smešta u mrežu, 2:0 za Fruškogorac.

Konačan rezultat meča postavljen je u nadoknadi vremena kada je dosuđen kazneni udarac sa 11 metara za domaćina, siguran realizator istog bio je Saša Nović za konačnih 2:1 u korist tima iz Krčedina.

 

 

Polet (Novi Karlovci) - Fruškogorac (Krčedin) 1:2 (0:1)

Polet: Blagojević, Šarović, Lukić, Mitrović, Nikolić (od 63' Kostić (od 94' Bulić)), Kesić (od 78' Delibos), Nović, Nestorović (od 46' Jović), Đorđević, Marković, Lazić

Fruškogorac: Vučić, Mesarović (od 72' Katić), Dimitrijević, Jovanov, Marinković, Đorđević, Trtica (od 58' Vidaković), Filipović, Pašić, Krneta (od 95' Grković), Medić (od 58' Krstović)

Sledećeg vikenda na programu je poslednje kolo prvenstva, sastav Fruškogorca dočekuje ekipu Kameni iz Ašanje, dok Polet gostuje u Buđanovcima timu Mladosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading