SASTAV IZ MORAVCA TRAŽI IZNENAĐENJE U SVRLJIGU: Domaćin želi da se vrati na pobednički kolosek!

Autor:

Sport

30.05.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će u polufinale kupa, Svrljig ili Mladost 1955?

SASTAV IZ MORAVCA TRAŽI IZNENAĐENJE U SVRLJIGU: Domaćin želi da se vrati na pobednički kolosek!

Foto: FK Svrljig

U okviru četvrtine finala kupa Opštine Aleksinac ekipa Svrljiga ugostiće sastav Mladosti 1955 iz Moravca, utakmica se igra u sredu, 31. maja od 17 časova i 30 minuta.

Republika

Domaćin predstojećeg duela, nekadašnji član srpskoligaškog karavana trenutno se takmiči u Zoni Centar, gde se posle 28 odigranih mečeva nalazi na deobi šeste pozicije na tabeli sa 39 osvojenih bodova. Sastav Svrljiga od starta prolećnog dela prvenstva igra nešto slabije, na 13 ligaških mečeva od starta nastavka zabeležili su tri trijumfa, isto toliko remija i čak sedam poraza. 

Na poslednjih pet mečeva u ligi igrači Svrljiga su zabeležili dva trijumfa i tri poraza, trenutno se nalaze u seriji od tri meča bez osvojenih bodova.

Sutrašnji gost u Svrljigu biće trenutno sedmoplasirani tim Opštinske lige Aleksinac, sastav iz Moravca je pored svog imena na 21 ligaškom meču sakupio 29 bodova. Ekipa Mladosti 1955 od starta prolećnog dela prvenstva igra jako dobro, na devet utakmica imaju učinak od pet trijumfa, tri remija, dok su samo jednom ostali praznih šaka. 

Republika

Foto: Mihajlo Ilić

Ekipa Mladosti 1955

Na poslednjih pet duela u opštinskoj ligi, skor igrača Mladosti je četiri trijumfa i samo jedan remi. 

Iz redova Mladosti su povodom okršaja u kupu za naš portal izjavili:

- Sutra nas očekuje možda i meč sezone, bez obzira na to idemo rasterećeni sa željom da se prikažemo u najboljem redu i prezentujemo klub na pravi način. O protivniku nećemo trošiti reči, zonaš sa izuzetno kvalitetnim igračima gde će želeti da opravdaju ulogu favorita u sutrašnjem duelu. Naša ekipa pokušaće da se plasira u dalji tok takmičenja tako da nas očekuje sigurno jedna dinamična i otvorena utakmica do poslednjeg zvižduka.

Ekipa Svrljiga je u prošlom kolu savladala Polet iz Vitoševca na gostovanju rezultatom 6:3, dok je sastav Mladosti nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca prošao dalje trijumfom nad Jastrebcom iz Tešice.

Svrljig - Mladost 1955 (Moravac)

Sreda, 31. maj od 17.30

Stadion Svrljiga

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading