NAKON GOLMANA PARTIZANA, PROMOVISAN JE I OSVAJAČ TITULE SA CRVENO-BELIMA: Ako se po jutru dan poznaje, sprema se ozbiljan igrački kadar!

Autor:

Sport

02.07.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba zna šta radi.

NAKON GOLMANA PARTIZANA, PROMOVISAN JE I OSVAJAČ TITULE SA CRVENO-BELIMA: Ako se po jutru dan poznaje, sprema se ozbiljan igrački kadar!

Foto: FK Vojvodina Crepaja

Tim iz Crepaje, bivši redovni član PFL-a Pančevo se trenutno takmiči u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo.

Republika

Sastav Vojvodine je u nedavno završenoj sezoni sa skorom od šest trijumfa, dva remija i osam poraza osvojio sedmo mesto u ligi. U poslednje tri sezone ekipa se dva puta "selila" iz jednog u drugi rang, i na njihovu nesreću, oba puta je to bio silazak u niži rang takmičenja.

Uprava kluba za početak želi da igra nešto bitniju ulogu u Opštinskoj ligi, i u tom smeru krenula je sa aktivnostima u letnjem prelaznom roku. Prvi novajlija u Crepaji bio je Aleksa Velimirović (21) koji je u prethodnom periodu bio član pančevačkog Železničara, karijeru je započeo u mlađim kategorijama Partizana, dok je bio i član Internacionala iz Beograda.

Republika

Foto: FK Vojvodina Crepaja

U Crepaji se voli fudbal

Nakon jačanja odbramene linije, tačnije pozicije među stativama, na red je došlo i dovođenje igrača koji će pojačati igru između dva kaznena prostora na terenu. Aleksandar Makai (18) druga je akvizicija Vojvodine u letnjem prelaznom roku. Reč je o igraču koji je prethodne dve godine član OFK Kikinde, za koju je nastupao kako u omladincima tako i u prvom timu.

Makai je sa seniorskim timom Kikinde stigao do titule šampiona Vojvođanske lige Istok, dok je sa omladincima zauzeo devetu poziciju Druge omladinske lige Vojvodine (grupa Sever). Imajući u vidu da će crveno-beli sledeće sezone biti članovi Srpske lige, Aleksandar je odlučio da krene u potragu za minutima koji će mu značiti u daljem razvoju, i odlučio je da je Vojvodina prava sredina za njega.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading