DELIĆ PRVA AKVIZICIJA OMLADINCA: Uprava ne sedi skrštenih ruku, formira se tim za viši rang!

Autor:

Sport

02.07.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako kvalitetan igrač koji može da pokrije više pozicija na terenu.

DELIĆ PRVA AKVIZICIJA OMLADINCA: Uprava ne sedi skrštenih ruku, formira se tim za viši rang!

Foto: FK Omladinac Bogatić

Sastav Omladinca iz Bogatića se posle dve godine vraća u Međuopštinsku ligu Mačva, ekipa je nedavno završenu sezonu završila sa titulom prvaka i time je izborila plasman u viši rang.

Republika

Tim iz Bogatića je prvu poziciju na tabeli osigurao sa 13 trijumfa, uz jedan remi i poraz, ekipa je takođe dominirala i u ostalim kolonama na tabeli. Igrači Omladinca su mrežu protivnika na 15 mečeva zatresli čak 64 puta, dok je njihov golman savladan u 17 situacija.

Uprava kluba i pored sjajnih rezutlata u prošloj takmičarskoj godini, zna da je viši rang priča za sebe, i da su potrebna određena pojačanja kako bi se ekipa što bolje prikazala u Međuopštinskoj ligi.

Prvo pojačanje za četu Miroslava Rakića stiže iz redova komšijskog Mladog Borca (Dublje), Milojko Delić (24) će u predstojećem periodu biti član tima iz Bogatića. Reč je o igraču koji je u prethodnoj sezoni bio standardni član u sastavu, gde je u Mačvanskoj okružnoj ligi zabeležio 19 nastupa. Podejanko dobro može da odgovori zadacima na svim pozicijama u odbrambenoj liniji, a nije mu strano ni igranje defanzivnog veznog.

Republika

Foto: FK Omladinac Bogatić

Milojko Delić

Poslednja sezona Omladinca u Međuopštinskoj ligi Mačve završena je na ne tako slavan način, ekipi je falilo malo sreće u završnici kako bi uspela da zadrži članstvo u ligi. Tada su delili poslednju kartu za niži rang sa još jednim timom, ali su zbog lošijeg međusobnog skora ipak oni bili putnici u Opštinsku ligu.

Iz redova Omladinca su najavili da se u narednim danima može očekivati još novosti u vezi letnjeg prelaznog roka, u klubu se svi trude kako bi oformili respektabilan igrački kadar, da se pre svega obezbedi opstanak u ligi, i da se fudbalski klub ustali u Međuopštinskoj ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading