NAŠ PEVAČ LIKUJE ZBOG POBEDE ŠVAJCARCA U SUKNJI: Odmah ga RAZAPELI na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filarri se oglasio nakon što je Nemo odneo pobedu na ovogodišnjoj Evroviziji!

NAŠ PEVAČ LIKUJE ZBOG POBEDE ŠVAJCARCA U SUKNJI: Odmah ga RAZAPELI na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs,ST/Nemanja Pančić

Mladi pevač Filarri krajem februara ove godine takmičio se na "Pesmi za Evroviziju" sa pesmom "Ko je ta žena". Filarri je nosio dugu belu haljinu, koja je podsećala na spoj venčanice i odela, a zbog ovoga su ga pojedini razapeli na društvenim mrežama. Fillari nije uspeo da osvoji prvo mesto na našem takmičenju, na kom se bira naš predstavnik za Evroviziju, zbog čega je bio razočaran. Tada se obratio svojim fanovima.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Filarri

- Hvala vam! Za svaki glas i poruku podrške koju ste mi poslali prošle večeri. Trebalo mi je malo vremena da saberem utiske od sinoć. PZE24 je bio rolerkoster za mene. Ove godine, uneo sam mnogo ljubavi, iskrenosti, truda i rada u ceo nastup, pesmu i koncept. Ponosan sam na svoj tim i sebe što smo pored svih prepreka bili dovoljno hrabri i uspeli da stvorimo ovakav nastup na koji sam jako ponosan. Ovaj nastup je moja lična karta, nešto što će zauvek predstavljati moj rad, umestnost i stav. Iako su mi trenutno možda slomljena krila, neću prestati da se zalažem za sve u šta jako verujem. Očigledno moj nastup nije razumeo žiri ili šira javnost i žao mi je zbog toga, jer smatram da svi treba da budemo ponosni na ovaj nastup, koji može da parira svetskim - napisao je Filarri.

Glavna parola Filarrijevih "hejtera" bila je rečenica "nećemo da Srbiju predstavlja muškarac u suknji". Sinoć je pobedu na Evroviziji odneo Švajcarac Nemo, koji se izjašnjava kao nebinarna osoba, a koji je nosio suknju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemo

Ovo je navelo Filarrija da se obrati svojim pratiocima na društvenoj mreži Iks, a mnogi su zaključili da je likovao zbog pobede Švajcarca.

- I tako pobedi dečko u suknji - napisao je on i dodao emotikon koji se plazi.

Fillarija su i zbog ove izjave razapeli na mrežama.

"Brate, Filarri, zan nije pobedilo ONO u suknji", "Ali što on nama insiunira da je on imao potencijal da pobedi. Izvini, ali treba ti glas za Evrovziju", "Da li on ovo likuje što Teya Dora nije uspela da pobedi?", "Meni najjače u ovoj pričao kao, da li lik ima uši da čuje kako peva Nemo, pa da posluša sebe kako je zvučao na PZE ha-ha-ha-ha", samo su neki od komentara na mrežama.

Republika

Foto: twitter.com/

Filarrijeva objava

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading