VELJKO PONOVO BESAN ZBOG EVROVIZIJE! Izvređao sve živo posle pobede Švajcarca, pa se obratio PUTINU: Ono je PAKAO NA ZEMLJI!

Autor:

Zabava

12.05.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bokser nije štedeo reči nakon finala popularnog muzičkog takmičenja!

VELJKO PONOVO BESAN ZBOG EVROVIZIJE! Izvređao sve živo posle pobede Švajcarca, pa se obratio PUTINU: Ono je PAKAO NA ZEMLJI!

Foto: www.profimedia.rs, ST/D. Kadić

Bokser Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, aktivno komentariše sve događaje na društvenim mrežama, pa se tako osvrnuo i na sinoćno finale 68. Pesme Evrovizije, na kojoj je pobedu odneo Švajcarac Nemo. Nemo Metler se inače predstavlja kao nebinarna osoban (ni kao muško, ni kao žensko, već "ono"). Pesma govori o tome kako je došao do toga da prihvati svoj rodni identitet.

Takmičenje se nije dopalo Veljku, pa je dao svoj komentar.

- Najtužnija stvar "Eurogejvizije" je što mi glupi Srbi hoćemo u ovu Evropu! Preci nam se po grobovima prevrću - započeo je, pomenuo Putina i stavio emotikone rakete i dinamita, pa dodao:

- Ovo je pakao na zemlji. Ono je najgore mesto na svetu bilo sinoć. Epicentar satanizma i glavno javno okupljanje najvećih degenerika, bolesnika i homosa. Ovo je stvarno sramota za sve jednog normalnog čoveka - napisao je Ražnatović.

Podsetimo, Veljko je ranije bio besan zbog toga što našu zemlju predstavlja Teya Dora, a ne Anđela Ignjatović Breskvica.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Veljka Ražnatovića

Pobednička pesma "The Code" govori o "probijanju koda", koji se odnosi na njegov rodni identitet. 

- Traženje sebe bio je dug i često težak proces za mene. Ali ništa nije bolje od slobode koja je došla spoznajom da sam nebinarna osoba - izjavio je Nemo.

- Ovo je za sve ljude koji se osećaju drugačije i koji će, nadam se, kao i ja, razbiti kod i biti slobodni da budu svoji, stvaraju umetnost i bore se za mir, toleranciju i jednakost - istakao je.

U spotu za pesmu on i prolazi različite faze - od dečaka do devojčice, pa sve do osobe koja nije usaglašena ni sa jednim od ta dva roda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Ljuba

12.05.2024 11:57

Polako Željko,imaš djecu ko zna kako će se ne daj Bože izjašnjavati.I ti "degenerici i bolesnici"kako ih nazivaš su ljudi možda normalniji od nas "normalnih".Još si mlad,nemoj biti tako isključiv i ne širi mržnju.Bilo je toga i među našim precima.Svako dobro ti želim.

Odgovori 17 29
Zoran

13.05.2024 17:39

@Ljuba - Druze Ljubo, nije Zeljko nego Veljko. Zeljko mu se tata zvao, vecna mu slava bila. A to da su ti neki na koje je Veljko mislio, normalniji od vas "normalnih" i to je moguce, ali sam 100% siguran da od nas "normalnih" nikad nece biti normalniji. Ali dobro razliciti su kriterijumi za normalnost. Mi "normalni" uzimamo kao jedan od kriterijuma to da je Gospod Bog stvorio jedno ljudsko bice koje ce se izjasnjavati kao muskarac i drugo ljudsko bice koje ce se izjasnjavati kao zena, i podario im odredjene organe po kojima ce se razlikovati a u svrhu da se mnoze i naseljavaju planetu. Stvorio je Gospod i ove druge "normalne" ali na zalost ponekad priroda u medjuvremenu napravi gresku i ispadne sta ispadne. Gospod je stvorio i Andjele ali usled neke greske pojedini su popadali i postali demoni ili djavoli ili kako god da se nazivaju, ali nas ne uci da su oni jednaki Andjelima. To je sa tacke gledista nas "normanih". Ako bi to sagledali sa tacke gledista nekih drugih "normalnih" koji su ateisti onda bi morali da se uhvatimo za cinjence, a cinjenica je da koliko god nauka napredovala i da u buducnosti sve i jedno dete bude klonirano i da nema potrebe da postoje muskarci i zene, opet ono jedno prvo na osnovu koga su klonirana sva ostala, moralo je da bude stvoreno od materijala muskarca i zene. Pametnom dosta.

Ja

12.05.2024 11:58

Kuku dokle je doslo da moram sa Veljkom da se slozim...

Odgovori 42 8
Marko

12.05.2024 15:02

Željko svaka ti čast. U pravu si sve što si rekao.

Odgovori 24 10