ČSK SE SPREMA ZA NAPAD NA VIŠI RANG: Nova uprava je za kratak period napravila velike stvari!

Autor:

Sport

04.07.2023

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvoje novajlija je već zadužilo opremu kluba.

ČSK SE SPREMA ZA NAPAD NA VIŠI RANG: Nova uprava je za kratak period napravila velike stvari!

Foto: FK ČSK Čortanovci

Poslednje dve sezone ekipa ČSK-a se nalazi u gornjem delu tabele, ali je nešto falilo kako bi se priključili u borbu za pozicije koje vode u viši rang.

Republika

Fudablski klub ČSK (Čortanovci) se već četiri godine takmiči u Međuopštinskoj ligi Srem, u poslednje dve godine se ekipa plasira u gornji deo tabele, ali pozicije koje daju šansu za viši rang su i dalje nedostižne. Uprava kluba je za sledeću sezonu postavila najviše moguće ciljeve, pa je samim tim i krenula sa aktivnostima u letnjem prelaznom roku.

Aleksandar Simić (30) prvi je novajlija ČSK-a u letnjem prelaznom roku, kroz karijeru je branio boje ČSK Čelareva, Cementa, Bečona, Hajduka iz Čuruga, RFK Novog Sada i Hajduka iz Divoša. Igra na poziciji zadnjeg veznog, ali mu nisu strani ni zadaci na ofanzivnim krilnim mestima. Igrač koji je preduslov za napad na viši rang u većini ekipa u kojima je nastupao, pa tako i u Čortanovcima. 

Miljan Torbica (32) je nakon Simića, drugo pojačanje u aktuelnom prelaznom roku. Torbica pokriva levu stranu terena, bilo na poziciji beka ili krila. Reč je o igraču sa velikim iskustvom, koje će sigurno značiti na terenu u pohodu na Sremsku ligu. Iskusan, odlično tehnički potkovan i perfektno fizički spreman fudbaler koji je kroz karijeru branio boje Petrovaradina, Srbobrana, Stražilova i Proletera iz Novog Sada.

Početak priprema za predstojeću sezonu zakazan je za 9. jul, nedelju dana nakon toga na programu je i prva prijateljska utakmicu sa sastavom Radničkog iz Iriga (16.7), zatim će ČSK odmeriti sange sa Borcem sa Klise (23.7), Sremom Sremski Mihaljevci (29.7), Partizanom iz bukovca (6.8) i sa Zvezdom iz Novog Sada sa kojim je meč zakazan za 13. avgust.

Od dolaska nove uprave (05.01.2022) na čelu sa predsednikom Željkom Laloševićem, klub ide uzlaznom putanjom kako teče vreme. Nova lica u klubu su u prethodnom periodu odradila veliki posao, između ostalog akvitirane su mlađe kategorije, urađena je rekonstrukcija svlačionica, terena i sistema za navodnjavanje. Za predstojeći period postoji niz poboljašanja koja se uveliko planiraju i koja će sigurno biti odrađena na visokom nivou. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading