"NEMOGUĆA MISIJA" JE IPAK MOGUĆA: Uprava Jedinstva je obradovala svoje simpatizere najnovijom informacijom!

Autor:

Sport

29.06.2023

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvažnijih poslova u letnjem prelaznom roku je završen.

"NEMOGUĆA MISIJA" JE IPAK MOGUĆA: Uprava Jedinstva je obradovala svoje simpatizere najnovijom informacijom!

Foto: FK Jedinstvo Konjevići

Posle niza godina u okružnom rangu fudbalski klub Jedinstvo (Konjevići) se već dve godine takmiči u Zapadno-moravskoj zoni.

Republika

Debitanska godina u zonskom rangu završena je na sedmoj poziciji, dok je prošle sezone napravljen dodatni iskorak i napredak na svim poljima. Jedinstvo je sa učinkom od 15 trijumfa, dva remija i devet poraza zauzelo peto mesto na tabeli sa 47 osvojenih bodova, samo tri više ima vicešampion na tabeli. 

Jako uspešna godina je iza sportskog kolektiva iz Konjevića, kako na rezultatskom tako i na infrastrukturom planu. Radilo se na stadionu Jedinstva proteklih godinu i sada je njihov "dom" jedan od lepših u okolini, a sve to nije bilo moguće bez podrške ljudi oko, i u klubu, kao i sponzora koji su sve akcije podržali. 

Igrač koji se u nedavno završenoj sezoni istakao, kako u Jedinstvu, tako i u ligi je Vladimir Ćirović (29), koji je odneo nagradu za najboljeg strelca lige. Fudbaler petoplasiranog sastava na tabeli je mrežu rivala u prvenstvu zatresao u 29 situacija, prvi sledeći "golgeter" je na koti 26. 

 

 

Ćirović je u redove Jedinstva stigao prošlog leta, reč je o veoma iskusnom igraču sa zavidnim iskustvom, između ostalog i u Super ligi Srbije. Branio je boje Sloge iz Požege, Radničkog 1923 iz Kragujevca, Kolubare, Zlatibora, OFK Mihajlovca, Mačve, Zvizda iz Kučeva...

Uprava kluba je uložila velike napore kako bi igrača takvog kalibra zadržala i u predstojećem periodu u svojim redovima. Titula najboljeg strelca je samo "bonus" Ćiroviću, koji je dodatno zainteresovao klubove za njegov angažman, ali se na kraju sve dobro završilo po tim Jedinstva. Vladimir će i sledeće sezone ostati u istom dresu, ljubiteljji "bubamare" će imati priliku da gledaju njegove bravure i od starta takmičarske 2023/2024. godine.

Prelazni rok je aktivan, trenutno u redovima Jedinstva zvaničnih promena nije bilo, ali će simpatizeri kluba biti blagovremeno obavešteni o daljim aktivnostima i promenama u igračkom kadru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading