ŠKOLSKI PRIMER LJUBAVI PREMA KLUBU: Jači rang i finansijska dobit nisu prepreka kada srce "zaigra" - triling povratnika za povratak na staze stare slave!

Autor:

Sport

29.06.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapa dole momci!

ŠKOLSKI PRIMER LJUBAVI PREMA KLUBU: Jači rang i finansijska dobit nisu prepreka kada srce "zaigra" - triling povratnika za povratak na staze stare slave!

Foto: FK Mladost Lukićevo

Već smo pisali o radovima na infrastrukturi u Lukićevu, a sada su na red stigla i angažovanja oko letnjeg prelaznog roka.

Republika

Nekadašnji član Srpske lige Vojvodina, je u poslednjoj deceniji bio član zonskog ranga (dve sezone) i PFL-a Zrenjanin, ali je nedavno završenu takmičarsku godinu proveo u "A ligi" FSG Zrenjanina. Situacije u klubu su svi svesni, došlo je vreme da se izvrše određene promene na svim nivoima. Novi silazak u niži rang je izbegnut "za dlaku", i to trijumfima na zatvaranju sezone, što je upalilo određeni alarm kod uprave. 

I pre starta letnjeg prelaznog roka, dogovoren je povratak proverenog igrača, koji je odlučio da se vrati u svoj matični klub. Milinko Jovanović (25) će nakon dve i po godine provedene u redovima OFK Stajićeva, opet obući dres Mladosti. Radi se o veoma iskusnom igraču koji na terenu može odgovoriti zadacima na više pozicija, ovo će biti njegov treći mandat u Lukićevu, a kroz karijeru je igrao i za Radnički iz Zrenjanina. Jovanović je sam izrazio želju da se bez ikakve novčane nadokande priključi timu kako bi u ovim teškim vremenima pomogao.

Drugo pojačanje za narednu sezonu je Stefan Pavković, koji je ponikao u redovima Mladosti, nakon čega je zadužio opremu Radničkog iz Zrenjanina, gde je prošao sve mlađe kategorije, a upisao je i debi u Vojvođanskoj ligi sa 17 godina. Stefan pokriva sve pozicije u napadu, i može se reći za njega da je igrač koji ima "golove u nogama". Pavković je bio velika želja trenera Save Boškovića, i na obostrano zadovoljstvo je saradnja i dogovorena.

Seriju pojačanja u Lukićevu za sada je zatvorio Vladimir Ninić (35) koji je odlučio da se vrati u svoj tinejdžerski klub kako bi mu pomogao da se vrati na staze stare slave. Ninić je jako iskusan igrač, što govori i njegov CV, i sigurno će dosta značiti mladim igračima kojima će biti uzor.

Ninić je povodom pristupanja timu iz Lukićeva poručio:

- Kao što znate nisam došao ovde da se zafrkavam, došao sam da pomognem klubu koliko god je to moguće i da dam svoj maksimum. Upoznat sam sa ekipom, to su jako dobri momci i imaju dosta mesta za napredak. Nadam se da će pokazati svoj potencijm u idućoj sezoni. 

Prelazni rok u Lukićevu je otvoren u velikom stilu, triling povratnika je pokazatelj da su planovi za predstojeći period na visokom nivou, i da se isti slažu sa novajlijama. U narednom periodu će sigurno biti i igrača koji će dodatno ojačati igrači kadar, jer Mladost za cilj sledeće sezone ima povratak u PFL.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading