AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Fudbal se polako vraća u Lukićevo, jer mu je tamo i mesto! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

18.06.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turbulentna sezona je iza kluba, ali je na sreću svih, delimično uspešno završena.

AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Fudbal se polako vraća u Lukićevo, jer mu je tamo i mesto! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mladost Lukićevo

Možda je klub u "slobodnom padu", ali to ne sprečava ljude oko i unutar istog da rade na stvaranju što boljih uslova za budućnost. 

Republika

Ekipa iz Lukićeva je posle šest vezanih sezona u PFL-u Zrenjanin prošle takmičarske godine morala da se pomrili sa selidbom u niži rang, pre perioda u okružnom fudbalu tim Mladosti je bio i dve godine član tadašnje Banatske zone.

Prvi deo prvenstva u A ligi FSG Zrenjanina tim Mladosti je završio na poslednjem mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda pored svog imena. Nešto boljim rezultatima, posebno pred sam kraj prvenstva ekipa je uspela da se izbori za članstvo u aktuelnoj ligi i sledeće sezone. Pred upravom kluba je sada veliki posao kako se ne bi ponovila nedavno završena sezona, koja se može oceniti kao "katastrofalna".

Navijači i igrači kluba su juče organizovali kompletno sređivanje stadiona, kao i njegove okoline, akcija ovakvog tipa nije u skroije vreme viđena u Lukićevu. Za dobro raspoloženje i pune stomake bili su zadovoljni Ognjen Bolta i Đuro Milošević, dok su svi okupljeni vredno radili kako bi stadion dobio novi izgled.

Okupljeni simpatizeri i članovi kluba su odradili košenje, sakupljanje đubreta, sečenje i uređivanje spoljašne strane stadiona. Mlađi naraštaji su uzeli valjak i farbu u ruke i zafarbali su sve grafite i natpise koji su bili "išarani" na zidovima kako samog stadiona, tako i njegove okoline.

Iz redova Mladosti su posle akcije poručili:

- Hvala svima koji su se odazvali, kao i onima koji su imali želju, ali su bili sprečeni. Ista akcija će biti i sledeće nedelje na istom mestu, ali verovatno u nešto izmenjenom terminu. Hteli bi ovom prilikom da zamolimo sve mlađe i starije dečake i devojčice, kao i sve druge ljude da ne šaraju stadion, kao i prostor oko njega, takođe da povedu računa o odlaganju đubreta kako ne bi zagađivali okolinu. Stadion koji imamo nije naš, to je stadion svih nas i svi su na njemu dobrodošli. Nadamo se da se fudbal polako vraća u Lukićevo, jer mu je tamo i mesto. 

Opstanak u ligi je obezbeđen prve nedelje meseca juna, ekipa je dve nedelje "odmarala", a sada je izgleda vreme da se polako svi zajedno bace na posao kako bi se uslovi u Lukićevu podigli na viši nivo. Nema sumnje da pored radova na infrastrukturi, klubu predstoje i određene promene u igračkom kadru.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading