REVIJA GOLOVA "DOVOLJNA" ZA REMI: Gosti su tri puta vodili, domaćin je tri puta stigao zaostatak - odluka pada u Melencima!

Autor:

Sport

18.06.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred oko 750 navijača viđen je pravi spektakl!

REVIJA GOLOVA "DOVOLJNA" ZA REMI: Gosti su tri puta vodili, domaćin je tri puta stigao zaostatak - odluka pada u Melencima!

Foto: FK Sloga Plandište

Stadion u Plandištu juče je bio domaćin baraž okršaja za popunu Vojvođanske lige Istok, domaći sastav Sloge ugostio je ekipu Rusande (Melenci).

Republika

Jesenji prvak PFL-a Pančevo, Sloga iz Plandišta ipak nije uspela da isti "uspeh" ostvari i u toku prolećnog dela prvenstva, pa je sezonu završila na drugoj poziciji, koja vodi u doigravanje za popunu višeg ranga. Ekipa Rusande je gotovo tokom celog prvenstva "gledala u leđa" lideru, pokušala je da se domogne prvog mesta, ali ipak nije uspela.

Pred velikim brojem navijača, njih oko 750 je pristiglo na stadion kako bi ispratilo ovaj duel, viđena je ofanzivna, napadačka igra koja je rezultirala golovima na obe strane.

Bolje su u utakmicu ušli gosti i već u 13. minutu su stigli do vođstva, Marko Vukoje je zatresao mrežu golmana domaćih Stevanovića, 1:0 za Rusandu.

Sledeća najbolja prilika za promenu rezultata viđena je kada je dosuđen kazneni udarac sa 11 metara u korist gostujućeg tima, ali igrač tima iz Melinca nije uspeo da duplira prednost svog sastava.

Kako to obično biva u fudbalu, posle promašaja na jednoj strani, stiže kazna na drugoj. Dejan Lazarević je u 37. minutu poslao loptu iza leđa golmana Mijatova, 1:1.

Republika

Foto: FK Sloga Plandište

Stadion Sloge

Pred sam odlazak na odmor nova promena rezultata, gosti preko Dejana Stevanova stižu do vođstva u najbolje moguće vreme za njih. Da se na desetominutni odmor ode "iksom" pobrinuo se Ivan Nedimović u poslednjim trenucima prvog poluvremena, 2:2.

U nastavku susreta viđena je gotovo preslikana igra kao i iz prvog dela, oba tima su igrala napadački, na gol više, "bez pardona".

Gosti po treći put dolaze u vođstvo, po drugi put "kradu" remi domaćinu u 52. minutu preko Nikole Maljukana, 3:2.

Treći put na meču domaći sastav juri zaostatak od jednog gola, i treći put vraća utakmicu na početak. Nikola Radić je u 63. minutu pogodio za 3:3.

Kako se bližio kraj duela, tako je tempo igre opao, oba sastava su strahovala da meč ne ode na jednu, ili drugu stranu, pa su samim tim i nešto defanzivnije igrali.

Duel za popunu višeg ranga je na kraju završen remijem, svi prisutni navijači mogu biti zadovoljni zbog svega što su videli na ovom meču.

Sloga (Plandište) - Rusanda (Melenci) 3:3 (2:2)

Sloga: Stevanović, Samardžija, Nedimović, Lazarević, Crnogorac, Spremo, Tadić, Koruga, Albert (od 54' Carna), Radić, Stefanovski

Rusanda: Mijatov, Davidov (od 62' Češljarov), Živanov (od 62' M. Šarenac), Janković (od 85' Prec), Oljača, N. Šarenac, Vukoje (od 87' Radojev), Stanković, Maljukan, Stevanov, Petrov

Revanš meč i odlučujućih 90 minuta na programu je u sredu, 21. juna u Melencima sa početkom od 17 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading