TRIJUMF KOJI OTVARA VRATA VIŠEG RANGA: Hajduk pred drugi meč baraža ima tri gola prednosti!

Autor:

Sport

18.06.2023

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada se lopta prebacuje u dvorište Fruškogorskog Partizana!

TRIJUMF KOJI OTVARA VRATA VIŠEG RANGA: Hajduk pred drugi meč baraža ima tri gola prednosti!

Foto: FK Hajduk Beška

Ovog vikenda na programu su baraž mečevi za popunu Vojvođanskih liga, jedan od duela igran je na stadionu Hajduka iz Beške gde je istoimena ekipa ugostila sastav Fruškogorskog Partizana iz Bukovca.

Republika

Hajduk iz Beške je u pretposlednjem kolu u direktnom duelu sa novim šampionom "izgubio" prvo mesto na tabeli, pa je kao drugoplasirani sastav Sremske lige obezbedio baraž za popunu višeg ranga. Sastav Partizana je takođe zadesila ista sudbina, direktan okršaj sa liderom na dva kola pre kraja prvenstva, i poraz u istom ih je doveo do doigravanja.

Pred oko 800 gledalaca viđen je pravi derbi duel, ulog je bio veliki za oba sastava, direktan plasman u viši rang je duelistima izmakao "za dlaku", pa sada vreme odluke staje u 180 minuta.

Samim tim što je važnost meča bila ogromna, klasično odmeravanje snaga je na ovom duelu potrajalo nešto duže. Nešto ozbiljniji napadi na obe strane su brzo "presecani" faulovima, a dva takva su tokom prvih 45 minuta sankcionisana žutim kartonima. Milan Mandić i Slavko Gavrilović, igrači Hajduka su "požuteli".

Republika

Foto: FK Hajduk Beška

Hajduk je na pola puta do višeg ranga

Na desetominutni odmor se otišlo najnepopularnijim rezultatom, 0:0. Za vreme pauze trener domaćina je odlučio da izvrši jednu izmenu.

U uvodnih 15 minuta drugog dela igre u redovima Hajduka smo videli još dva igrača sa klupe, svežina i nešto ofanzivnija igra domaćina je dovela do lopte u mreži Partizana.

Igrao se 63. minut kada je Milan Mitrović pogodio za veliku radost domaćih navijača i igrača, 1:0 za Hajduk. Gol koji je u potpunosti otvorio utakmicu, ali se do kraja susreta ipak radovala samo domaća publika.

Isti igrač je pet minuta pred kraj utakmice pogodio za 2:0. Prednost od 3:0 pred revanš meč u Bukovcu doneo je Srđan Matić u poslednjim trenucima meča.

Hajduk (Beška) - Fruškogorski Partizan (Bukovac) 3:0 (0:0)

Hajduk: Opačić, M. Gavrilović, Mandić, Simunović, S. Gavrilović (od 62' Milenković), Matić, M. Mitrović, Denković, Gajić (od 51' Turčinović), Milosavljević (od 72' Petrović), Prica (od 46' Ž. Mitrović)

FR Partizan: Lalić, D. Dević, Antonić, Roganović, Klincov, V. Dević, Gadžić, Ilić, Stojanović, Poznanović, Kantar

Stekao je Hajduk ovim trijumfom veliku prednost pred 90 minuta odluke, ali ne bi trebalo da dođe do opuštanja pred gostovanje koje je zakazano za 21. jun.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading