KAO NA POKRETNOJ TRACI: I četvrto pojačanje parafiralo ugovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.06.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne sede skrštenih ruku.

KAO NA POKRETNOJ TRACI: I četvrto pojačanje parafiralo ugovor!

Foto: Starsport

U redovima gornjomilanovačkog Metalca ne žele da im se ponovi sezona 2022/23 kada su u gotovo do poslednjeg sudijskog zvižduka morali da strepe za osptanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Tim povodom, klub iz grada podno Rudnika već je angažovao trojicu novajlija. Dres Metalca već su zadužili desni bek Bojan Mijailović koji je stigao iz kruševačkog Trayala, zatim prvotimac sremskomitrovačkog Radničkog, krlni fudbaler Stefan Ilić, kao i napadač bogatog internacionalnog iskustva, Bojan Aleksić koji u Gornji Milanovac stiže iz italijanskog Groseta.

Za sada poslednje pojačanje gornjomilanovačkog prvoligaša stiže iz redova Zaltibora iz Čajetine, a reč je o Andriji Saviću.

U pitanju je dvadesetdvogodišnji fudbaler sredine terena koji je u nedavno okončanoj sezoni, u dresu čajetinskog kluba zabeležio 12 nastupa, a na terenu je proveo ukupni 591 minut.

 

- Andrija Savić:

Datum rođenja: 1. avgust 2000. g.

Mesto rođenja: Kraljevo

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Rad U-19 (Beograd), Sloga (Kraljevo), Zlatibor (Čajetina)

Nakon potpisivanja ugovora, Savić je za klupski portal izjavio:

- Tokom sezone, dok sam igrao protiv njih, video sam o kakvom se klubu radi i razmišljao sam da bi bilo jako dobro obući taj dres u nekom periodu karijere. Brzo je došao takav trenutak, jer oni su očigledno pratili moju igru sve vreme. I ja njihovu, naravno. Jeste im nedostajalo sigurnosti i energije sredinom prvenstva, ali to su stvari koje se lako mogu rešiti kada već imate koncepciju na zdravim osnovama i znate od ranije kako se ide putem uspeha.

Kako su ustakli iz redova Metalca, Andrija Savić se obavezao na trogodišnju vernost klubu iz grada podno planine Rudnik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading