RASTANAK NAKON SAMO ŠEST MESECI: Spakovao kofere i otišao - rasni golgeter već ima novi klub!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.06.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajnim partijama u klubu sa Senjaka, zaslužio je poziv i na elitnu scenu.

RASTANAK NAKON SAMO ŠEST MESECI: Spakovao kofere i otišao - rasni golgeter već ima novi klub!

Foto: Starsport

Fudbaleri RFK Grafičara nisu uspeli kroz baraž mečeve da stignu do elitnog ranga srpskog klupskog fudbala. U odlučujućem dvomeču, bolji od fudbalera sa Senjaka bio je surdulički Radnik koji će time i devetu sezonu u kontinuitetu biti deo superligaškog karavana.

 

Jedini pogodak za popularne "grafose" u navedenom dvomeču postigao je Pavle Ivelja, koji je time, ali i ostvarenjima tokom ligaškog dela takmičenja, zavredeo interesovanje superligaških klubova i kako se saznaje od jeseni će tresti mreže u dresu niškog Radničkog.

Ivelja ima 25 godina, igra na poziciji centarfora, a pre samo šest meseci je stigao među ljubičaste iz redova superligaša iz Ivanjice.

Krase ga odlična igra glavom (visok je 193cm), ali se odlično snalazi i sa loptom u nogama, mada se mora istaći da se bolje služi levom nogom. Noseći dres RFK Grafičara u nedavno okončanoj polusezoni zabeležio je 18 nastupa uz šest postignutih pogodaka, uz navedeni gol u baraž dvomeču.

 

- Pavle Ivelja:

Datum rođenja: 20. januar 1998. g.

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Napredak U-19 (Kruševac), Hajduk 1912 (Kula), TEK Sloga (Veliki Crljeni), Sremčica (Beograd), Javor-Matis (Ivanjica), RFK Grafičar (Beograd)

Poptuno je jasno da na "Čair" stiže napadač koji će zasigurno pomoći ekipi da izbegne poteškoće koje su "Real sa Nišave" dovele do praga ispadanja iz društva najboljih u sezoni 2022/23, a istovremeno će ekipa trenera Marka Neđića biti osetno oslabljena u narednoj sezoni u kojoj su ambicije ponovo najviše.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading