PODIVLJALA ANITA SKOČILA NA ANĐELA, PA DEMOLIRALA SPAVAĆU SOBU: Skandalozan raskid zgrozio javnost, Matorina bivša pokazala pravo lice!

Autor:

Zadruga

09.05.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović je svima pokazala da se nie promenila, Anđelo šokiran njenim ponašanjem.

PODIVLJALA ANITA SKOČILA NA ANĐELA, PA DEMOLIRALA SPAVAĆU SOBU: Skandalozan raskid zgrozio javnost, Matorina bivša pokazala pravo lice!

Foto: instagram.com/printscreen

U prethodnim nedeljama u rijalitiju "Elite" gledaoci su mogli da primete da su odnosi između Anite Stanojlović i Anđela Rankovića postajali napeti. Međutim, situacija je eskalirala kada su se njih dvoje žestoko posvađali, što je kulminiralo Anitinom odlukom da gotovo demolira spavaću sobu u kući Odabranih.

Naime, Anđelo joj je u krevetu okrenuo leđa, a ona je prvo skočila preko njega, pa krenula da divlja i baca peskire, koji su bili iznad kreveta.

- Šta je bilo, šta je bilo? - ponavljala je Anita, dok je bacala peškire po sobi.

 

 

Sada ostaje da se vidi kako će se odvijati odnosi između Anite i Anđela u nastavku rijalitija "Elite", kao i da li će njih dvoje uspeti da prevaziđu svoje nesuglasice i ponovo uspostave komunikaciju, s obzirom da su njihovi sukobi sve češći i burniji, pa nije isključeno da se njihovoj vezi bliži kraj.

Podsetimo, Anđelova porodica se nije oglasila ni tokom Vaskrsa, kada su imali priliku da pošalju čestitku, što je Anitu potpuno poremetilo:

- A, dobro, oni se uopšte ne petljaju, niti se oglašavaju, niti se pojavljuju u medijima, ne žele da se upliću u te stvari. Ne žele da se na bilo koji način razume ovako ili onako. Oni veruju u mene, sigurni su u mene i znaju da radim ispravne stvari, sigurni su u mene, tako da nijednog trenutka ne sumnjaju u mene. Ja verujem u njih, a i oni u mene. A razlog zbog čega nikog ne pozdravljaju, niti od mojih dragi ljudi, koji su i njima dragi, ne žele, nego žele da mi daju podršku i vetar u leđa - objasnio je Anđelo Ranković. 

- Znam da se njegova porodica ne oglašava, tako da nisam razočarana - ubacila se Anita. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

09.05.2024 19:25

KONAČNO PRAVA ANITA...NEKA...NEKA...SAMO TAKO, TO I ZASLUŽUJE G-DIN JA...PA...JA...

mira

09.05.2024 22:30

vazno je da ostogundja talibanka kacavanda podrzava lezbce jovanu a sve ostalo su sitnice.