JORGANDŽIJE GAZE REDOM: Nezaustavljivi su - punim gasom do zacrtanog cilja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.06.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njih je takmičenje već okončano.

JORGANDŽIJE GAZE REDOM: Nezaustavljivi su - punim gasom do zacrtanog cilja!

Foto: FK Atletiko Donja Jajina

Fudbaleri Atletika iz Donje Jajine sezonu 2022/23 u okviru Gradske lige Leskovac okončali su bez borbe, tj. usled suspenzije njihovog protivnika u 26. prvenstvenom kolu, Mladosti iz Donje Lokošnice, navedeni susret se registruje službenim rezultatom.

 

Atletiko aktuelnu sezonu završava sa 62 osvojna boda i već u džepu ima obezbeđen plasman u viši rang takmičenja, Međuopštinsku jablaničku ligu, a u slučaju da ekipa Morave iz Gložane u nedelju 18. juna, ne trijumfuje na gostovanju u Bogojevcu, u Donju Jajinu će stići i štampionski pehar.

Povodom najnovijih dešavanja vezanih za takmičenje, Atletiko se jvnosti obratio putem saopštenja koje prenosimo u celosti:

- Utakmicu poslednjeg 26. kola nećemo igrati zbog suspenzije naših protivnika i službenim rezultatom zavrpavamo ovu, za nas izuzetno uspešnu sezonu u kojoj smo ostvaril iskor od 20 pobeda, dva remija i četiri poraza. Interesantno je napomenuti da smo na svom terenu ostvarili 13 pobeda u isto toliko odigranih utakmica. Sezona bi po nas mogla biti još bolja ukoliko u nedelju Napredak u Bogojevcu ostane neporažen čime bi šampionski pehar stigao u Donju Jajinu. U suprotnom takmičenje završavamo na drugom mestu.

Foto: FK Atletiko Donja Jajina

Novi član Međuopštinske jablaničke lige

 

Istovremeno je Atletiko, i pored činjenice da ovosezonsko takmičenje nije okončano, obavestio javnost da će u takmičarsku 2023/24 sezonu u višem rangu takmičenja, ući sa novim predsednikom kluba i novim trenerom, a pregovori o pojačanjima u igračkom kadru, uveliko su otpočeli.

Atletiko i Donja Jajina polako stavljaju tačku na uspešnu sezonu, ali se već sada mnogo pažnje poklanja pripremama za takmičenje u međuopštinskom rangu koje će doneti mnogobrojne izazove.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading