KO ĆE PRVI OTVORITI VRATA RAJA? Sve je spremno za spektakl - uoči istorijskog meča javnosti se obratio i nekadašnji fudbaler Partizana! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.06.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletna sezona staje u 90 odlučujućih minuta.

KO ĆE PRVI OTVORITI VRATA RAJA? Sve je spremno za spektakl - uoči istorijskog meča javnosti se obratio i nekadašnji fudbaler Partizana! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Krušedol

Primakao se trenutak odluke. U nedelju 18. juna na programu je revanš meč baraža za popunu Sremske lige u kojem će se u Krušedolu sastati istoimena ekipa i sastav Graničara iz Adaševaca.

 

Dve ekipe koje su ligaški deo takmičenja u okviru Međuopštinske lige Srem, svaka u svojoj grupi, završeile na drugoj poziciji, odlučuju o timu koji će se pridružiti LSK-u iz Laćarka i Poletu iz Novih Karlovaca u višem rangu takmičenja.

Pre nedelju dana odigran je prvi meč dva rivala, a ekipa iz mesta na južnim padinama Fruške gore ostvarila je veliki trijumf rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je Nemanja Distl u 38. minutu susreta nakon akcije u kojoj su učestvovali Pavkov i Plećaš.

 

Na osnovu navedenog, Krušedol u revanš meč ulazi sa velikom prednošću, ali to mora i da potvrdi na svom terenu. Karte za predstojeći susret puštene su u prodaju, a igralište je umiveno kako bi svi ljubitelji fudbala u nedelju imali prilike da maksimalno uživaju u fudbalskoj predstavi, a svi se nadaju da će se zajedno proslaviti i ulazak u viši rang takmičenja.

Uoči predstojećeg susreta poziv navijačima da pomognu svojim ljubimcima, uputio je i nekadašnji fudbaler Partizana i Borusije iz Dortmunda i aktuelni član letonske Rige, Miloš Jojić:

 

 

- Baraž za popunu Sremske lige, revanš meč:

Krušedol (Krušedol) - Graničar (Adaševci); prvi meč: 1:0

Stadion: FK Krušedol

Datum; Nedelja 18. jun

Početak: 17.30 časova

Cena ulaznice: 200 dinara

U nedelju će sve oči fudbalske Srbije biti usmerene ka Krušedolu iz kojeg dalje put vodi ka Sremskoj ligi. Ostaje nam da vidimo ko će od dva rivala prvi zakoračiti putem ka uspehu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading