PROMENE U VELIKOJ RECI: Triling igrača je i zvanično napustio redove tima!

Autor:

Sport

18.06.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba radi na sklapanju igračkog kadra za sledeću sezonu.

PROMENE U VELIKOJ RECI: Triling igrača je i zvanično napustio redove tima!

Foto: FK Velika Reka

Imajući u vidu dostignuće prošle sezone, ova fudbalska godina može delimično da se smatra neuspehom.

Republika

Tim Velike Reke dugogodišnji je redovni član Međuopštinske lige Jadar, prošle sezone je zabeležen verovatno jedan od većih uspeha kada je ekipa završila na drugom mestu na tabeli. Direktan plasman u viši rang "izmakao" je za samo dva boda, sastav Antimona je sa 56 osvojenih bodova otišao u Mačvansku okružnu ligu.

Nedavno završenu takmičarsku godinu Velika Reka je završila na petoj poziciji što je bilo dovoljno za baraž. U doigravanju njihov rival bio je drugoplasirani sastav Milana Orlića koji je zbog boljeg plasman izborio i prednost domaćeg terena. Na stadionu u Novom Selu slavio je domaćin rezultatom 2:1 i time je sezona Velike Reke završena.

Klub je na zvaničnim profilima na društvenim mrežama potvrdio da je dogovoren rastanak saradnje sa trilingom igrača. 

Nenad Matić (25) je dres kluba zadžio leta 2021. godine i sada je odlučio da je vreme da karijeru nastavi dalje. Počeo je u Drini iz Ljubovije, kasnije ga je put vodio u Beograd gde je branio boje Rada i Voždovca, u Loznici je igrao za Jedinstvo i Rudar.

Željko Obradović (28) je na startu sezone pristupio Velikoj Reci, pre toga je branio boje Jedinstva (Milorci), Žabara, Osečine, Jedinstva Putevi (Užice), Slobode Point, Sevojna i Drine iz Ljubovije. 

Miloš Matić (27) je baš kao i njegov prezimenjak Nenad u leto 2021. godine zadužio opremu kluba, pre toga je branio boje Rudara (Brasina), u karijeri je igrao za Ušće Novi Beograd, GSP Polet Dorćol, BSK Borču i Zemun, prve korake napravio je u Drini iz Ljubovije.

Uprava kluba se zahvalila sada već bivšim igračima na svemu što su učinili u njihovom dresu, tom prilikom iz Velike Reke su poručili da su u toku pregovori sa Aleksandrom Pavlovićem i Žarkom Jankovićem na nastavku saradnje.

Nema sumnje da će ekipa Velike Reke za vreme letnje pauze pretrpeti određene kadrovske promene, uprava kluba će pokušati da ojača sastav kako bi sledeće sezone bio konkurentan za sam vrh tabele.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading