BOLJEVČANI KRENULI SA POJAČANJIMA: Plan za sledeću sezonu je plasman u gornji deo tabele!

Autor:

Sport

29.06.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas zanimljivo leto.

BOLJEVČANI KRENULI SA POJAČANJIMA: Plan za sledeću sezonu je plasman u gornji deo tabele!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Poslednje dve decenije klub je "podelio lige" po kvartalima, pa se tako takmičio u čak četiri različita ranga, i u svima je obično provodio po pet sezona. 

Republika

Prošao je fudbalski klub Posavac Tišma put od Srpske lige do međuopštinskog ranga, a nedavno je završio svoju četvrtu vezanu sezonu u Prvoj beogradskoj ligi (grupa A). Kao što smo već rekli, ekipa je obično posle pet godina menjala rang takmičenja, pa se u klubu nadaju da će se "tradicija" ispoštovati i da će sledeća stanica biti Beogradska zona.

Projekat "Bulaja" je u toku, provereni trener je već šest meseci u klubu i sada se očekuju pravi rezultati za sledeću takmičarsku godinu. Uprava je u dogovoru sa šefom stručnog štaba krenula sa jačanjem igračkog kadra. 

Ervin Alijagić (25) je prvi novajlija u redovima Boljevčana, igrač koji je prošao školu fudbalskog kluba Novi Pazar, kasnije je branio boje Jošanice, IMT-a, Milutinca, Dunava (Stari Banovci), Slobode (Donji Tovarnik), Napretka (Popinci), Srema (Mihaljevci) a proteklih šest meseci je proveo u Sremcu iz Vojke. Ervina odlikuje velika brzina i odlična tehnika, leva noga mu je "jača". Igra na poziciji desnog krila i sigurno će predstavljati veliko pojačanje za sledeću takmičarsku godinu.

Drugi novajlija od starta prelaznog roka je Petar Šiklić (17), doskorašnji igrač BSK-a iz Batajnice u kojem je i ponikao. Šiklić je u protekloj sezoni bio jedan od najboljih igrača svog tima, jedan period svoje karijere bio je i u mlađim kategorijama Zemuna, ali nije uspeo da se izbori za ozbiljniju priliku. Veoma mlad i talentovan igrač koji može mnogo, prirodna pozicija mu je zadnji vezni, i karakteriše ga igra sa obe noge, odličan pas i borba za svaku loptu.

Republika

Foto: FK Posavac Tišma

Plan prijateljskih utakmica

U Posavcu radno od starta prelaznog roka, početak priprema je zakazan za 26. jul, a sezona će krenuti mesec dana kasnije. Već je zakazan i niz prijateljskih utakmica, tokom kojih će trener Bulaja sa igračima brusiti formu za novu seonu. Do starta priprema će igrački kadar biti sklopljen, ali će klub ostati na "pijaci" do samog kraja prelaznog roka, ukoliko se pojavi igrač koji će praviti odmah razliku na terenu.

Bulaja je izanalizirao igrački kadar za šest meseci u klubu, sada je jasno odredio pozicije na kojima se tim treba ojačati, kako bi se od starta sezone krenulo maksimalno fokusirano i spremno za najveće moguće ciljeve.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading