JAČA SE DEFANZIVNI BEDEM ZA VIŠI RANG: Višegodišnja želja uprave je napokon tu!

Autor:

Sport

05.07.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok je otvoren dovođenjem dva defanzivna fudbalera.

JAČA SE DEFANZIVNI BEDEM ZA VIŠI RANG: Višegodišnja želja uprave je napokon tu!

Foto: FK Umka

Šampion nedavno završenog prvenstva Prve beogradske lige (grupa A) krenuo je sa aktivnosima u letnjem prelaznom roku.

Republika

Fudbalski klub Umka se sprema za takmičenje u Beogradskoj zoni, igrački kadar će o određenoj meri biti osvežen sa igračima koji će biti spremni da odgovore zadacima u višem rangu. Šampionski pehar je "arhiviran" u klupskim prostorijama, i sada je vreme za sledeće prvenstvo. Iako je prelazni rok tek na samom startu, uprava kluba je obradovala svoje simpatizere sa tri pojačanja u jako kratkom vremenskom razmaku.

Prelazni rok u plavo-beloj familiji otvorio je Miloš Simonović (33), dugogodišnja želja uprave, odbrambeni igrač koji je odlučio da karijeru nastavi u redovima Umke. Simonović je prehodnih šest meseci bio član Radničkog iz Obrenovca, o njegovoj karijeri se može dosta toga reći. "Pekao" je zanat kroz razne klubove u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji, najzapaženiju ulogu imao je u Napretku iz Kruševca, i tada je dobio i poziv za A reprezentaciju naše zemlje. Svojim bogatim igračkim iskustvom iz najviših liga u našoj zemlji, kao i epizoda u inostranstvu, će sigurno dosta značiti ekipi u predstojećem periodu.

Da bedem ispred gola Umke bude još jači pobrinuće se još jedan novajlija, Miljan Savić (24), reč je o igraču koji je ponikao u Bežaniji, zatim je branio boje Sremčice, Radničkog iz Obrenovca, Jedinstva iz Surčina i Komgrapa, odakle i dolazi u redove novog zonaša. Savić pokriva pozicije veznog i odbrambenog igrača, reč je o momku koji ima iskustvo igranja i u višim rangovima, pa će sigurno u velikoj meri doprineti stabilnijoj defanzivnoj liniji.

Uprava Umke ne planira da se na ovome zaustavi, prelazni rok je "živa stvar" i može se očekivati da se novi zonaš do kraja istog pojača sa još fudbalera. Uskoro će biti poznat i plan priprema, kao i prijateljskih utakmica, tokom kojih će šef stručnog štaba najbolje imati prilike da vidi šta "fali" timu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading