FUDBALSKO USIJANJE: Nakon Late Lata, još jedna TRANSFER BOMBA zatresla Srbiju! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

04.07.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topao julski dan, a nad Srbijom odjekuju transfer gromovi.

FUDBALSKO USIJANJE: Nakon Late Lata, još jedna TRANSFER BOMBA zatresla Srbiju! (FOTO GALERIJA)

Foto: youtube.com/printscreen

U danu kada je šestostruki uzastopni šampion, ekipa Crvene zvezde, obelodanila transfer dosadašnjeg napadača Atalante iz Bergama, Emanuela Late Lata, za kojeg će crveno-beli italijanskom klubu platiti obeštećenje od 3,5 miliona evropskih novčanica. nova transfer bomba uzburkala je srpski klupski fudbal.

Republika

Tim iz Beške je u nedavno završenoj sezoni pored svog imena upisao 61 bod, što je bilo dovoljno za deobu prve pozicije na tabeli. Slabiji međusobni skor u odnosu na ekipu Jadran (Golubinci) doveo ih je do drugog zvaničnog mesta, i plasmana u baraž za popunu višeg ranga.

U baražu Hajduk je snage odmerio sa Fruškogorskim partizanom, i tom prilikom je uspeo da se domogne Vojvođanske lige Jug. Tim iz Beške se tako nakon četiri sezone u Sremskoj ligi vraća u dobro poznato društvo.

Pre informacija o novajlijama u igračkom kadru, uprava kluba je obelodanila pojačanje u radu kluba. Siniša Tatić, bivši podpredsednik fudbalskog kluba Železničar iz Inđije i osnivač omladinske škole istog kluba pojačanje rad uprave Hajduka kao kordinator svih selekcija tima iz Beške, sa naglaskom na rad sa mlađim kategorijama.

Što se tiče novajlija u igračkom kadru, uprava kluba je prelazni rok otvorila pravom "transfer bombom", Miloš Bosančić (35) prvo je pojačanje Hajduka za predstojeću sezonu. Bosančića ne treba nešto posebno predstavljati, reč je o iskusnom vezisti koji se najbolje snalazi na poziciji ofanzivnog veznog.

 

Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Crvene zvezde, zatim se preselio u Partizan gde je stigao do seniorskog tima, nakon toga je otišao u Portugal gde je branio boje Boaviste. U Srbiji je još branio boje OFK Beograda, Čukaričkog, Crvene zvezde, ali ovoga puta u seniorima, Voždovca i Rada. Inostranu karijeru gradio je još i u Češkoj (Sloven Liberec), Koreji (Gzeongnam), Kini (Zhejiang), Tajlandu (Police Tero) i Azerbejdžanu (Shamakhi). 

Vladan Vasić, sportski direktor Hajduka je za naš portal povodom prvog dolaznog transfera poručio:

- Drago mi je da igrač ovakvog kalibra stigao u naše redove, uveren sam da će nam dosta pomoći kako igrom, tako i samim prisustvom zbog mlađih igrača koji se nalaze u našem sastavu. Bosančić je prvo jedan fantastičan momak, dobro se poznajem sa njim još od mlađih dana i rado se odazvao mom pozivu. 

U predstojećem periodu očekuje se još novih lica u Hajduku, promocija u viši rang i prvi transfer su pokazatelji da se u Beškoj ne šale, i da Vasić sprema još "bombi" do starta predstojeće sezone. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading